Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Η κανονικότητα είναι γεμάτη σάπια πιστεύω» - Ξέσπασε ο Μουτσινάς για το...

«Η κανονικότητα είναι γεμάτη σάπια πιστεύω» – Ξέσπασε ο Μουτσινάς για το περιστατικό στην Αιδηψό

Με αφορμή το απαράδεκτο περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αιδηψό με τον βασανισμό της γάτας από νεαρό άνδρα, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ξεσπάσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθώς όπως είπε αναγκαζόμαστε κάθε φορά να μιλάμε για τα ίδια.

Μάλιστα σχολίασε με πολύ αρνητικό τρόπο το γεγονός πως ενώ όλοι ζητάμε να επιστρέψουμε στην «κανονικότητα», δεν έχουμε κατά νου πόσο άσχημη είναι στην πραγματικότητα.

Οργή του Νίκου Μουτσινά για το περιστατικό στην Αιδηψό

«Μιλάμε συνεχώς για τα ίδια θέματα. Για την ισότητα, την ανθρωπιά, την κοινή λογική, που δυστυχώς απουσιάζει, τον σεβασμό και άλλες αξίες. Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία αποζητούμε να γυρίσουμε στην κανονικότητα. Αγαπητοί μου… η κανονικότητα, όπως εύχομαι να έχουμε καταλάβει, δεν ήταν καθόλου ωραία. Ήταν γεμάτη λανθασμένες αλήθειες, σάπια πιστεύω, απαρχαιωμένες απόψεις και μία πραγματικότητα που βαθιά στην ουσία της, ήταν εφιάλτης.

Κάθε μέρα έρχεται ένα καινούργιο συμβάν να μας το θυμίσει. Δεν αρκεί να σοκαριστούμε. Ας το αποδεχτούμε. Έχουν γίνει λάθη. Το μόνο που μας συμφέρει είναι να κάνουμε αλλαγές. Στην τελική, ζούμε τα αποτελέσματα του τρόπου που είχαμε επιλέξει και όπως φαίνεται δεν μας αρέσουν. Ας δώσουμε την ευκαιρία και σε έναν άλλον τρόπο, να μας δείξει διαφορετικά αποτελέσματα. Και για να τα λέω με το όνομά του και πιο απλά. Ας ξεκολλήσουμε. Την μία είναι μία γυναίκα, μετά ένας μαθητής, μία μαθήτρια, την άλλη μικρά παιδιά, την επόμενη μικρά ζώα. Δεν ξέρω τι να περιμένουμε. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

moutsinas gata

moutsinas ksespasma

moutsinas basanismos

 

Τα πιο σημαντικά