Η Καλομοίρα πριν την πλαστική: Το μοναδικό σημείο στο σώμα της που έχει κάνει επέμβαση

9 Ιουνίου, 202312:49 ΠΜ

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Καλομοίρα για να προωθήσει το νέο της τραγούδι και μετά από αρκετό καιρό απουσίας, έκανε το δικό της τηλεοπτικό comeback το βράδυ του Σαββάτου, 3 Ιουνίου ως coach της Λουίζας Πυριόχου στο J2US. Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο show του Alpha έκανε δηλώσεις στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα, για την εκπομπή Γεια σου του ΣΚΑΪ.

Η Καλομοίρα μιλάει για το μπότοξ που κάνει δυο φορές τον χρόνο

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην αισθητική επέμβαση που έχει κάνει στο πρόσωπό της, αποκαλύπτοντας πως κάνει Botox δύο φορές τον χρόνο.

«Κάνω Botox. Δεν ντρέπομαι να το πω. So what; Δεν κάνω κάθε μήνα αλλά δυο φορές τη χρονιά. Όταν ακούω για το Fame Story, συγκινούμαι. Νιώθω ότι έχω πολλά να τους δώσω», ανέφερε on camera η Καλομοίρα.
Η Καλομοίρα έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα της αφού εδώ και κάμποσους μήνες έχει υιοθετήσει ένα υπέροχο κατάξανθο καρέ που ταιριάζει πολύ με το πρόσωπό της.

Η αλλαγή όμως δεν είναι μόνο στο πρόσωπό της αφού μετά τη γέννηση και του τρίτου της παιδιού έχει χάσει όλα τα κιλά που είχε πάρει, ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πλάνο γυμναστικής και διατροφής.

«Δούλεψα σκληρά και προσέχω πάρα πολύ. Η διατροφή μου αποτελείται κατά το 80% από υγιεινές τροφές και κατά 20% από σάλτσες και αυτά που μου αρέσουν. Κάνω πολλή γυμναστική, τρέξιμο, γιόγκα. Η γυμνάστριά μου βγάζει καθημερινά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω. Δεν το έχω κρύψει ποτέ: μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό! Όταν έβλεπα το σώμα μου με τόσα επιπλέον κιλά, στεναχωριόμουν. Φοβόμουν ότι δεν θα τα έχανα ποτέ. Αλλά έβαλα πρόγραμμα και έκανα ό,τι μπορούσα. Σιγά σιγά ένιωθα πιο καλά. Όσο αδυνάτιζα τόσο περισσότερο πρόσεχα τη διατροφή μου. Έκοψα τα μακαρόνια και πολλά ακόμη παχυντικά γεύματα. Ήταν βέβαια δύσκολο», είχε αποκαλύψει η Καλομοίρα σε συνέντευξή της.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News