Η καλύτερη ιστορία εκδίκησης που έχει υπάρξει ποτέ. Κάποιος πρέπει να δώσει σε αυτή την γυναίκα ένα μετάλλιο.

3 Ιουλίου, 2016 3:09 ΜΜ
More videos

Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Γίνεται ακόμα δυσκολότερος, όταν ο ένας από τους δυο συντρόφους έχει απιστήσει και ο σύντροφος που έχει απατηθεί αρχίζει να αμφισβητεί την αξία του και να αναρωτιέται που έφταιξε.

Το να ξεπεράσεις μια προδοσία είναι για όλους μια επώδυνη διαδικασία. Ειδικά, για τα ζευγάρια που είναι μαζί για πολλά χρόνια και έχουν χτίσει την ζωή τους μαζί, βλέποντας τα παιδιά τους να μεγαλώνουν και κάνοντας κοινά όνειρα για το μέλλον.

Αυτή η γυναίκα ένιωσε να ανοίγει η γη κάτω από τα πόδια της, όταν ο επί 37 χρόνια σύζυγός της, της ανακοίνωσε πως υπήρχε μια καινούργια γυναίκα στην ζωή του και ήθελε να ζήσει μαζί της.

Ίσως τα σημάδια να υπήρχαν από την αρχή.

Κάθε φορά που η Τζούλι πήγαινε χαρούμενη να κάνει έκπληξη στον άντρα της στο γραφείο του, η γραμματέας του φαινόταν να αισθάνεται άβολα. Δεν μπορούσε να την κοιτάξει στα μάτια. Η Τζούλι νόμιζε, ότι αυτό οφειλόταν στο ότι ήταν νέα και άπειρη.

1

Μέσα σε λίγους μήνες ο άντρας της, της είπε ότι ήθελε να χωρίσουν. Ήθελε διαζύγιο αμέσως.

Η Τζούλι ένιωσε, ότι η ζωή που μέχρι τώρα ήξερε άλλαξε σε κλάσματα δευτερολέπτου για μια πιο νέα και όμορφη γυναίκα.

2

Η μέλλουσα σύζυγος ήθελε να ζήσει στην έπαυλη που η Τζούλι και ο Σαμ είχαν μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Η Τζούλι είχε τρεις μέρες στην διάθεσή της για να μαζέψει όλα της τα υπάρχοντα από το σπίτι που είχε ζήσει σχεδόν όλη της την ζωή.

3

Της επετράπη να πάρει κάποια πράγματα από το σπίτι, αλλά μετά από πολλές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

Όχι μόνο έπρεπε να μετακομίσει, αλλά έπρεπε να πάρει την άδεια της καινούργιας συζύγου για να πάρει κάτι από το σπίτι. Θυμόταν κάθε κορνίζα και έπιπλο, που είχε διαλέξει μαζί με τα παιδιά και τον άντρα της. Ήταν μια πολύ ταπεινωτική εμπειρία.

4

Πέρασε όλη την μέρα της πακετάροντας τα πράγματα και κλαίγοντας.

Η Τζούλι ένιωθε, ότι δεν είχε φωνή, ότι κανείς δεν λάμβανε υπόψιν του τα συναισθήματά της. Δεν ήξερε πως να ξεκινήσει την ζωή της από την αρχή μόνη της.

5

Η Τζούλι δεν μπορούσε να πιστέψει, ότι 37 χρόνια κοινής ζωής χώραγαν μέσα σε ένα φορτηγό.

Χρειάστηκε δυο μέρες για να μαζέψει τα πράγματά της. Έπρεπε να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να μπορέσει η καινούργια γυναίκα να απολαύσει το σπίτι.

6

Άφησε την τρίτη μέρα για να ηρεμήσει και να αποχαιρετήσει το σπίτι της.

Η Τζούλι άνοιξε ένα ακριβό μπουκάλι κρασί για να το γιορτάσει.

7

Το τελευταίο της δείπνο στο σπίτι έπρεπε να είναι ξεχωριστό.

Έκατσε στην ωραία τραπεζαρία της και απόλαυσε ένα πιάτο με γαρίδες και χαβιάρι. Έβαλε την αγαπημένη της μουσική και γεύτηκε κάθε μπουκιά του γεύματός της. Όταν τελείωσε, δεν πήγε κατευθείαν το πιάτο της στο πλυντήριο πιάτων.

Αντίθετα, πήγε από δωμάτιο σε δωμάτιο, κατέβασε τα κουρτινόξυλα και τα γέμισε με γαρίδες και χαβιάρι. Και όλα αυτά, ενώ απολάμβανε το κρασί της.

8

Μετά έβαλε το πιάτο και το ποτήρι στο πλυντήριο πιάτων.

Δεν ήθελε να αφήσει βρώμικο το σπίτι. Το σπίτι έπρεπε να είναι τέλειο για να το απολαύσει το καινούργιο ζευγάρι.

9

Όταν ο Σαμ και η καινούργια του σύζυγος μετακόμισαν, όλα ήταν τέλεια.

Το ζευγάρι απολάμβανε ρομαντικά δείπνα και όλες τις ανέσεις που παρείχε το σπίτι, όπως το τζακούζι, το κελάρι με τα κρασιά και η πισίνα. Κάποια στιγμή, όμως, το σπίτι άρχισε να έχει μια περίεργη μυρωδιά.

10

Προσέλαβαν μια εταιρία καθαρισμού για να καθαρίσει το σπίτι.

Όταν αυτό δεν βοήθησε, ο Σαμ αποφάσισε να αλλάξει τα χαλιά και να αντικαταστήσει τον εξαερισμό, αλλά τίποτα από αυτά δεν είχε αποτέλεσμα.

11

Αφού τίποτα από αυτά δεν είχε αποτέλεσμα, ο Σαμ και η καινούργια του σύζυγος αποφάσισαν να πουλήσουν το σπίτι. Ένα μήνα αργότερα, η Τζούλι τηλεφώνησε στον Σαμ. Ήθελε να μάθει τι συμβαίνει.

Ο Σαμ της είπε, ότι θα πουλούσε το σπίτι. Η Τζούλι παραδέχτηκε, ότι της έλειπε το σπίτι, αλλά δεν ήξερε, αν μπορούσε να το αγοράσει.

13

Η Τζούλι του είπε, ότι ήταν πρόθυμη να μειώσει τους όρους του διαζυγίου της, αν σκεφτόταν να της δώσει το σπίτι.

Ο Σαμ δέχτηκε και η Τζούλι αγόρασε το σπίτι στο 1/10 της αξίας του. Ο μόνος όρος ήταν, ότι έπρεπε να υπογράψει την ίδια μέρα. Ο Σαμ δεν ήθελε να περιμένει.

14

Μέσα σε μια βδομάδα, ο Σαμ και η πρώην γραμματέας του είχαν πακετάρει τα πάντα.

Η πρώην γραμματέας άφησε το σπίτι εντελώς άδειο, παίρνοντας μαζί της ακόμα και τα κουρτινόξυλα.

15

Ακολουθήστε μας στο facebook: