Οι καλύτερες συλλογές βίντεο με… Thug Life!

16 Απριλίου, 20153:36 ΠΜ
More videos

Μία από τις νέες «τάσεις» και τα φρέσκα (σχετικά) δημοφιλή θέματα είναι και το λεγόμενο «thug life».

Τα urban λεξικά αναφέρουν ότι το thug life είναι «όταν δεν έχεις τίποτα και τα καταφέρνεις – όταν ξεπερνάς όλα τα εμπόδια για να πετύχεις τον στόχο σου». Η συγκεκριμένη φράση, όμως, έχει ιστορία αρκετών χρόνων.

Το 1992 ο διάσημος ράπερ 2Pac δημιούργησε τους Thug Life, ένα hip-hop γκρουπ το οποίο «αποτύπωνε», ουσιαστικά, ολόκληρη τη ζωή του. Τη «ζωή του αλήτη» την εμπνεύστηκε από τις κατηγορίες που του απέδιδαν αλλά και από το γεγογός ότι η όλο και μεγαλύτερη επιτυχία του, άρχισε να… ενοχλεί κάποιους.

Επιστροφή στο σήμερα: το thug life στη «σύγχρονη» εκδοχή του έχει να κάνει με την «αλητεία». Με το να μην υπακούς σε ό,τι σου λένε, να βγάζεις «γλώσσα» σε ό,τι δεν σου ταιριάζει και σε όποιον σε πιέζει. Να αντιδράς με έξυπνο (;) τρόπο σε διάφορες φάσεις της ζωής σου, να μην την «παίρνεις» στα σοβαρά, να… αιφνιδιάζεις με τη συμπεριφορά σου τους άλλους.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι κάποιες φορές είναι πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στο αστείο και το «χοντροκομμένο» ή το έξυπνο και το εξυπνακίστικο. Είναι και θέμα αισθητικής, φυσικά, το τι θεωρείς «προχωρημένο» και αστείο αλλά και ποιο viral trend θα υιοθετήσεις.

Δετε τα παρακάτω «παραδείγματα» για το τι σημαίνει thug life, ψάξε στο hashtag #thuglife και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα!

τω μερικά «παραδείγματα» για το τι σημαίνει thug life, ψάξε στο hashtag #thuglife και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα:

via

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News