Η Καίτη είναι 60 ετών – Δεν φαίνεται καθόλου η διαφορά ηλικίας Γαρμπή με Σχοινά

20 Απριλίου, 2022 3:37 ΜΜ
More videos

Η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που παρά τα εμπόδια που έχει φέρει ο χρόνος, εκείνοι τα έχουν ξεπεράσει και το αποδεικνύουν και οι αναρτήσεις τους.

Ο γιος τους (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) είναι η μεγαλύτερη αδυναμία τους και ο κυριότερος λόγος που τους κρατάει ενωμένους.

Γνωρίστηκαν μέσω της δουλειάς το 1993 και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. «Είχα πάει σε ένα μαγαζί και την είχα δει και δεν μου άρεσε. Στην Eurovision όταν την είδα έπαθα πλάκα. Την είδα και είπα στην αρχή, “κοίτα θράσος αυτή η τύπισσα να βγει με αυτό το φόρεμα” και άρχισα να τη συνδυάζω με τη γυναίκα των ονείρων μου. Μετά όταν την είδα στο Ποσειδώνιο, είπα “αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ», είχε πει ο τραγουδιστής.

«Εγώ εκείνη την εποχή δεν έβλεπα τίποτα. Πολύ δουλειά. Εγώ θυμάμαι ότι ήρθε αυτό το πλάσμα μέσα στο καμαρίνι, την ημέρα της γιορτής μου, και μου έφερε ένα κουτί -το θυμάμαι σαν τώρα- με κάτι αρκουδάκια επάνω και μου είπε ότι ήταν δώρο για τη γιορτή μου και άρχισα να τον προσέχω. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι ήταν ένα όμορφο και ευγενέστατο παιδί. Άρχισα να τον κοιτάζω τότε», είχε πει από πλευρά της η Καίτη Γαρμπή.

Τέσσερα χρόνια καλεσμένοι στην Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά ο Διονύσης Σχοινάς παίρνει την απόφαση να της κάνει πρόταση γάμου on air με την ίδια να τα χάνει.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαΐου του 1997, στο Κτήμα Νάσιουτζικ, με κουμπάρο τον παραγωγό Γιάννη Δουλάμη και ήταν ένα από τα πρώτα θέματα των lifestyle εντύπων της εποχής, με την τραγουδίστρια να λάμπει στο υπέροχο νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη.

Πόση διαφορά ηλικίας έχουν Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς

Η Καίτη Γαρμπή γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1961 και είναι 60 ετών, ενώ ο Διονύσης Σχοινάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 6 Οκτωβρίου του 1969 και είναι 52 ετών.