Η καυτή κόρη του Βαν Ντάμ είναι πιο… σκληρή και από τον μπαμπά της!

9 Μαΐου, 20168:42 ΜΜ
More videos

Η Μπιάνκα Βαντ Νταμ ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της χωρίς όμως να χάνει την ομορφιά και την θηλυκότητα της.

Η κόρη ενός από τους σκληρούς του σινεμά, του Κλοντ Βαν Νταμ, φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της, όμως έχει την δική της προσωπικότητα και πάνω απ’ όλα μία μοναδική ομορφιά.

Η 25χρονη Μπιάνκα λέει ότι από την αρχή είχε δηλώσει στους γονείς της ότι δεν της αρέσουν οι πολεμικές τέχνες, όμως καθώς μεγάλωνε άλλαξε γνώμη. Και όπως υποστηρίζει, το έκανε με τον δικό της τρόπο, έτσι ώστε να δείξει στα νεαρά κορίτσια ότι μπορεί να είναι γυμνασμένα και δυνατά, χωρίς όμως να κάνουν εκπτώσεις στην ομορφιά και την θηλυκότητα τους.

Η νεαρή ηθοποιός και παραγωγός υποστηρίζει ότι θέλει να κάνει για τις νέες γενιές ότι έκανε ο πατέρας της, ο οποίος είχε φέρει τις πολεμικές τέχνες σε ένα ευρύ κοινό, και να μοιάσει και στην μητέρα τους που ήταν και αυτή πρωταθλήτρια του bodybuilding. Πάντως στα παιδικά της χρόνια αντιδρούσε στην πίεση των γονιών της για να ασκηθεί στις πολεμικές τέχνες, καθώς προτιμούσε το μπαλέτο και το πατινάζ στον πάγο.

Στην εφηβεία της είχε τόσο απορροφηθεί από το πατινάζ ταχύτητας, που είχε βάλει σκοπό να φθάσει μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όμως ένας τραυματισμός την έκανε να αλλάξει ρότα, και ξεκίνησε την ηθοποιία, σε ρόλους -τι παράξενο…- πολεμικών τεχνών.

Στην καριέρα της έχει παίξει σε αρκετές ταινίες μαζί με τον μπαμπά της, όχι μόνο ως ηθοποιός αλλά και ως παραγωγός, ενώ πλέον έχει αποκτήσει το δικό της «όνομα» στην βιομηχανία του Χόλιγουντ.

Η ίδια φροντίζει το σώμα της ώστε να είναι γυμνασμένη και ικανή να συμμετέχει σε ταινίες δράσης, από την άλλη όμως, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, με μία αύρα από παλιά σταρ του Χόλιγουντ.

Όσο για την σχέση με τον μπαμπά της, λέει ότι «εξαρτάται από την… χρονιά. Άλλοτε ήταν καλά, άλλοτε όχι. Πάντως δεν ήμουν ποτέ το κοριτσάκι ή η πριγκίπισσα του πατέρα μου». Και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ευτυχώς που ακολούθησε τον δικό της δρόμο.

kori-van-damme-06 kori-van-damme-05 kori-van-damme-04 kori-van-damme-03 kori-van-damme-02 kori-van-damme-01

Πηγή: protothema.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News