Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΗ ιστορία του Γιάννη που μεγαλώνει τέσσερα παιδιά μόνος του στην Κάρπαθο

Η ιστορία του Γιάννη που μεγαλώνει τέσσερα παιδιά μόνος του στην Κάρπαθο

Ο Γιάννης από την Κάρπαθο, πατέρας τεσσάρων παιδιών, τους τελευταίους μήνες έχει το δικό του κοινό στα social media, όπου και μοιράζεται καθημερινές στιγμές με τα αγόρια του.

Σήμερα ο Γιάννης χαμογελά στην κάμερα, ωστόσο ο ίδιος μιλώντας στο T-live παραδέχεται πως στο παρελθόν τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εκείνον και τον νέο του ρόλο ως πατέρας.

«Στην αρχή δεν τα κατάφερνα, δυσκολευόμουν πάρα πολύ και δεν είχα βοήθεια από κάποιον άνθρωπο. Και τι δεν είχα κάνει τότε στη ζωή μου, έκαιγα τα φαγητά, πήγαινα να σιδερώσω και δεν μπορούσα, έκαιγα τα ρούχα, νευρίαζα με τις δουλειές και αναρωτιόμουν αν τα καταφέρω ή αν μου πάρουν τα παιδιά. Ήμουν άσχετος σε όλα», εξομολογήθηκε ο Γιάννης μιλώντας στο T-live.

Στη συνέχεια ωστόσο ο ίδιος μίλησε για τις μικρές – καθημερινές εκπλήξεις που δέχεται από τους γιους του: «Τα παιδιά έχουν μάθει πλέον και να μαγειρεύουν και να πλένουν τα ρούχα τους. Αύριο, μεθαύριο θα τους χρειαστούν αυτά. Πιστεύω έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Υπάρχουν μέρες που γυρίζω στο σπίτι και βρίσκω έτοιμο το φαγητό», δήλωσε ο πατέρας τριών παιδιών από την Κάρπαθο.

Τα πιο σημαντικά