Η ιστορία της μικρής Φιλιπινέζας που λύνει τις ασκήσεις στους δρόμους της Μανίλα

24 Σεπτεμβρίου, 2015 4:29 ΠΜ
More videos

Έχει σκύψει πάνω στο βιβλίο και λύνει τις ασκήσεις του σχολείου της. Δε διαβάζει στο γραφείο του σπιτιού της αλλά στην κορυφή ενός οδικού φράχτη ξυπόλητη.

Δεν πρόκειται για μια φωτογραφία ταινίας αλλά η πραγματικότητα. Τραβήχτηκε στη Μανίλα των Φιλιππίνων από τον James Co ο οποίος την ανέβασε στο Facebook με αποτέλεσμα να γίνει viral μέσα σε πολύ λίγο χρόνο.

Ένα τοπικό ειδησεογραφικό κανάλι βρήκε και μίλησε με το κοριτσάκι. Ονομάζεται Cielo Gonzales και μαζί με την αδελφή της Jenalyn περνούν αρκετές ώρες της ημέρας στους πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας.

o-GIRL-570

Παρόμοιο περιστατικό είχε καταγράψει η κάμερα της Joyce Torrefranca στις 23 Ιουνίου. Η φοιτήτρια από την πόλη Mandaue των Φιλιππίνων ανέβασε δύο φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook, οι οποίες απεικόνιζαν ένα μικρό παιδί να διαβάζει τα μαθήματά του σε ένα αυτοσχέδιο τραπέζι πάνω στο πεζοδρόμιο. «Με ενέπνευσε ένα παιδί», είχε γράψει ως λεζάντα.

12

Τις μέρες που ακολούθησαν, οι φωτογραφίες της Torrefranca έγιναν viral, και το ειδησεογραφικό πρακτορείο ABS-CBN αποφάσισε να ψάξει το μικρό αγόρι. Το βρήκαν σε ένα μαγαζί δίπλα στα McDonald’s όπου και είχαν τραβηχτεί οι φωτογραφίες και έμαθαν πως πρόκειται για τον 9χρονο Daniel Cabrera. Η μητέρα του, Christina Espinosa, είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάλληλος στο εν λόγω κατάστημα.

Πηγή: dailymail/huffingtonpost