Η ιστορία πίσω από αυτή την τρυφερή φωτογραφία που προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση

June 12, 2015 2:24 AM
More videos

«Ήρωα» αποκαλούν τον εικονιζόμενο αστυνομικό του Κάνσας Andy Black γονείς και χρήστες του ίντερνετ για τον τρόπο με τον οποίο έσπευσε να βοηθήσει μία μητέρα σε εμπορικό κέντρο.

Η φωτογράφος Jilli Nel απαθανάτισε το στιγμιότυπο με τον αστυνομικό να κρατά τρυφερά στην αγκαλιά του και να ταΐζει με το μπιμπερό ένα μωρό ενώ νοσηλευτές τοποθετούν τη μητέρα του σε φορείο ύστερα από κρίση.

Όταν ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook η Nel έγραψε: «Αυτό είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά… τις στιγμές του σιωπηλού ήρωα… που ξεπερνά τα όρια των καθηκόντων του. Η καρδιά μου ένιωσε τόση ζεστασιά…».

Σε συνέντευξή του στο δίκτυο Fox 4 ο Andy Black εξήγησε πως εργάζεται εκτός ωρών της υπηρεσίας του στο εμπορικό κέντρο Oak Park Mall εδώ και 25 χρόνια. Την 30η Μαΐου κλήθηκε να βοηθήσει μια γυναίκα που είχε πάθει κρίση.

Όταν έφτασε η μητέρα εμφάνιζε ακόμα απώλεια προσανατολισμού ενώ προσπαθούσε να σηκώσει τη μικρή κόρη της από το καρότσι της και να της δώσει το μπιμπερό της. Ανησυχώντας πως η γυναίκα δεν είχε πλήρως συνέλθει ο αστυνομικός προσφέρθηκε να κρατήσει το κοριτσάκι. «Μόλις μου την έδωσε μου έδωσε και το μπιμπερό και η μικρή άρχισε να κλαίει, περιέγραψε.

Ως έμπειρος παππούς ωστόσο, με 14 (!) εγγόνια, ο αστυνομικός ήξερε τι να κάνει. «Απλώς πήρα το μπιμπερό και την τάισα», είπε.

ksadfafm2

abcnews/telegraph/newsbeast

Ακολουθήστε μας στο facebook: