Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΗ Ιωάννα Παλιοσπύρου στο πλευρό της 49χρονης που δέχτηκε επίθεση με χημικό...

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο πλευρό της 49χρονης που δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό στην Μεσσήνη

Τρόμος για μια 49χρονη γυναίκα στην Μεσσήνη η οποία δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος αργότερα συνελήφθη.

Η υπόθεση θύμισε πολλούς την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020.

Μετά από 2,5 χρόνια φρικτών ψυχικών και σωματικών πόνων η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στον Alpha και στον Αλέξανδρο Κουβέλη.

«Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες. Κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό, η αλήθεια είναι ότι με ταράζει και ακόμα δεν το καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μια τέτοια πράξη, το σίγουρο είναι πως κάτι πρέπει να μας προβληματίσει», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Και συνέχισε: «Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς, μιλάω με πολλές γυναίκες που μου λένε το ίδιο πράγμα, άρα πιστεύω ότι πρέπει κάτι να αλλάξει δραστικά στην πρόληψη και μετά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ενώ για την 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό, η Ιωάννα δήλωσε πως θα βρίσκεται στο πλευρό της, ό,τι κι αν την χρειαστεί.

«Ελπίζω η γυναίκα αυτή να τα καταφέρει, πιστεύω σε εκείνη. Έχω μάθει είναι δυνατή και εγώ σε ό,τι χρειαστεί εννοείται θα είμαι δίπλα της», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον Alpha.

Τα πιο σημαντικά