Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αγκαλιά με τη μάνα της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς

17 Φεβρουαρίου, 202210:53 ΠΜ

«Μια συγκλονιστική συζήτηση, με μια υπέροχη ΜΑΝΑ». Αυτό έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της φωτογραφίας που έβαλε στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην οποία κρατάει την αγκαλιά της τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς, της κοπέλας που σκότωσε ο σύντροφός της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους το περασμένο καλοκαίρι.

Η Αλέκα Ψαράκου μίλησε στην podcast εκπομπή της Ιωάννας για όσα πέρασε και συνεχίζει να βιώνει μετά τη δολοφονία της κόρης της.

«Μια συγκλονιστική συζήτηση, με μια υπέροχη ΜΑΝΑ, που πάντα προτεραιότητα της είναι η οικογένεια και τα παιδιά της. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της με αξιοπρέπεια και αγάπη, μετά τη δολοφονία της αγαπημένης της κόρης Γαρυφαλλιάς. Αλεξάνδρα, @aleka.mak σε ευχαριστούμε για τη δύναμη που δείχνεις και για τα μαθήματα που μας δίνεις. Σ’ αγαπώ» έγραψε η Ιωάννα.

Δύο γυναίκες που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά συζήτησαν και αγκαλιάστηκαν, με την Ιωάννα να εξαίρει τη δύναμη που δείχνει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς και τα μαθήματα που δίνει.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες η Αλέκα Ψαράκου στάθηκε στο πλευρό των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη, κατά τη διάρκεια της δίκης που τελικά διακόπηκε για τις 10 Μαρτίου.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News