Η οικογένεια άφησε το χάσκι μόνο στο σπίτι για 3 ώρες και εκείνο άλλαξε το διαμέρισμα.

7 Απριλίου, 20167:20 ΜΜ
More videos

Ποιος είπε πως ο εσωτερικός σχεδιασμός δεν είναι για σκυλιά; Ένα όμορφο χάσκι αποφάσισε να αποδείξει σε όσους αμφιβάλλουν πως αυτό δεν ισχύει, όταν οι ιδιοκτήτες του πήγαν στον κινηματογράφο και έμεινε μόνο. Σε 3 ώρες, ο επίδοξος καλλιτέχνης μετέτρεψε το διαμέρισμα σε ένα καμβά.

Ο σκύλος, απελευθέρωσε τον εσωτερικό του καλλιτέχνη χρησιμοποιώντας τις πατούσες του που γέμισαν μελάνι και μετέτρεψε το πάτωμα και οτιδήποτε άλλο βρέθηκε στο πέρασμά του, σε ένα τεράστιο κομμάτι τέχνης. Επιπλέον, άφησε και την υπογραφή του στο κρεβάτι για να αποδείξει την αυθεντικότητα. Παρόλο που το σχέδιό του πρέπει να καθαριστεί από τους ανθρώπους, ελπίζουμε πως η τέχνη του θα αναγνωριστεί μια μέρα.

Όπως εξηγείται από τον γνωστό των ιδιοκτητών που έφερε το αριστούργημα του σκύλου στην επιφάνεια, το τετράποδο χρησιμοποίησε παραδοσιακό μελάνι για κινεζική πρακτική καλλιγραφία που είναι 100% βιολογικό και μη τοξικό για το σκύλο ή τον άνθρωπο.

Ποιος είπε πως ο εσωτερικός σχεδιασμός δεν είναι για σκυλιά;

dog-makes-mess-ink-5

Ένα όμορφο χάσκι αποφάσισε να αποδείξει σε όσους αμφιβάλλουν πως αυτό δεν ισχύει, όταν οι ιδιοκτήτες του πήγαν στον κινηματογράφο και έμεινε μόνο.

dog-makes-mess-ink-3

Σε μόλις 3 ώρες, ο επίδοξος καλλιτέχνης μετέτρεψε το διαμέρισμα σε προσωπικό του καμβά.

dog-makes-mess-ink-10

Ο σκύλος, απελευθέρωσε τον εσωτερικό του καλλιτέχνη χρησιμοποιώντας τις πατούσες του που γέμισαν μελάνι και μετέτρεψε το πάτωμα σε ένα τεράστιο κομμάτι τέχνης.

dog-makes-mess-ink-6

Ο σκύλος δεν προσπάθησε μόνο να βρει νέους τρόπους να επανασχεδιάσει το διαμέρισμα αλλά ενδιαφέρθηκε επίσης και για το περιβάλλον.

dog-makes-mess-ink-2

Χρησιμοποίησε παραδοσιακό μελάνι για κινεζική πρακτική καλλιγραφία που είναι 100% βιολογικό και μη τοξικό.

dog-makes-mess-ink-1

Το κρεβάτι έμεινε σχεδόν ανέγγιχτο. Στο κάτω κάτω, είναι καλό αγόρι.

dog-makes-mess-ink-9

imgur

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News