Η ίδια φωτογραφία τραβηγμένη από όλα τα iPhone

8 Ιανουαρίου, 20153:47 ΜΜ
More videos

Τα τελευταία εφτά χρόνια, κάθε νέα εξέλιξη στην τεχνολογία της κάμερας του iPhone έχει φέρει σημαντικές βελτιώσεις στην ποιότητα της εικόνας.

Αν και δημιουργήθηκε ένας μικρός πανικός σχετικά με το μικρό εξόγκωμα που βρίσκεται στην κάμερα του κινητού, και ίσως έκανε την εταιρεία να νιώθει άβολα, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ο φωτογραφικός φακός του κινητού, λειτουργεί ως πίνακας ρεαλιστή ζωγράφου, που απεικονίζει πλήρως την πραγματικότητα.

Και η αλήθεια είναι πως λεπτομέρειες σαν την παραπάνω έχουν γοητεύσει ιδιαίτερα πολλούς αγοραστές, αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι η εταιρεία πούλησε πάνω 10 εκατομμύρια iPhone 6μέσα σε δύο μέρες. Εξάλλου, δεν θα ήταν ψέμα να παραδεχτούμε πως οι φωτογραφίες παίζουν σημαντικό ρόλο πλέον στη ζωή μας, καθώς έχουν κατακτήσει τον χώρο των social media.

Όχι ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε τον πρωταρχικό και κύριο λόγο για να προβεί κάποιος σε αγορά του καινούριου iPhone, αλλά και πάλι η κάμερα παραμένει κάμερα και όσο πιο καλή είναι τόσο περισσότερη ζήτηση έχει.

Η Lissa Betanny, λοιπόν, μία φωτογράφος από τους πιο σημαντικούς στο διαδίκτυο, τράβηξε κάποιες φωτογραφίες με τα iPhone 6, 5S, 5, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G και το αρχικό iPhone με τα ίδια ακριβώς πλάνα, συγκρίνοντας τις επιδόσεις της κάμερας κάθε μοντέλου.

Το αποτέλεσμα δείχνει την εξέλιξη στην τεχνολογία φωτογραφικής απεικόνισης, σε σχετικά πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αποτελεί και μία όμορφη εικαστικά παρουσίαση, που κεντρίζει το ενδιαφέρον, αφήνοντάς μας να προσπαθούμε να επιλέξουμε την αγαπημένη μας λήψη.

Πάμε να δούμε την εξέλιξη στον φωτογραφικό φακό των iPhone.

Φωτογραφία ένα:

Με φόντο τον ήλιο (από αριστερά: iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6)Με φόντο τον ήλιο (από αριστερά: iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6)

Φωτογραφία δύο:

Η Lissa Betanny από κοντάΗ Lissa Betanny από κοντά

Φωτογραφία τρία:

Φωτογραφική μηχανή από φωτογραφικό φακό των iPhone

Πηγή: snapsnapsnap.photos

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News