Η 37χρονη εξέδιδε την 12χρονη σε πάρκο: «Τι κάνεις καλέ λέω εδώ πέρα, πού είναι η μάνα σου;»

14 Οκτωβρίου, 20221:37 ΜΜ
More videos

Τα στόματα αρχίζουν και «ανοίγουν» και οι αποκαλύψεις που θα έρθουν στο φως για την ανατριχιαστική υπόθεση στον Κολωνό, αναμένονται σοκαριστικές.

Μετά τις συλλήψεις των Ηλία Μίχου, Γιάννη Σοφιανίδη και της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, τις επόμενες ώρες αναμένονται και άλλα εντάλματα σύλληψης σε βάρος ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στη φρικιαστική αυτή υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Αύριο στη ΓΑΔΑ αναμένεται να καταθέσει μια γυναίκα η οποία φέρεται να γνωρίζει τόσο τη μητέρα και το 12χρονο παιδί, αλλά και τον Ηλία Μίχο.

Η συγκεκριμένη γυναίκα που αναμένεται να καταθέσει στη ΓΑΔΑ την Παρασκευή και είναι φίλη της μητέρας και πρώην γειτόνισσά της, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα και αποκάλυψε όλα όσα είχαν πέσει στην αντίληψη της το τελευταίο διάστημα. Όπως είπε, η 37χρονη εξέδιδε το παιδί σε πάρκο της περιοχής.

«Υπήρξα χρήστης και πήγαινα και ψώνιζα σε ένα πάρκο συγκεκριμένο στον Κολωνό, το οποίο η μητέρα της 12χρονης μου το είχε συστήσει. Την είχα δει πολλές φορές να πηγαίνει να ψωνίζει με τη μικρή της πάντα μαζί», ανέφερε αρχικά η γυναίκα και πρόσθεσε:

«Ένα σκηνικό που είχε και χιόνι και δεν ήταν επιτρεπτό να έχεις ένα παιδί, σε μια δόση που φτάνουμε είναι σε πάρκο, έχει και τις καβατζούλες του, είναι και πιο σκοτεινά, βλέπω τη μικρή να βγαίνει με τον dealer, πώς να το πω… “Τι κάνεις καλέ λέω εδώ πέρα, πού είναι η μάνα σου;”, τη ρώτησα. Την είδα, δεν είπε τίποτα και ξαφνικά, ούτε λεπτό, βγαίνει και η μάνα του», αποκάλυψε η συγκεκριμένη γυναίκα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News