Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΗ γνωριμία και ο γάμος του Απόστολου Λύτρα και της Σοφίας Πολυζωγοπούλου...

Η γνωριμία και ο γάμος του Απόστολου Λύτρα και της Σοφίας Πολυζωγοπούλου – «Έπεσα από τα σύννεφα» λέει ο κουμπάρος τους

«Έχω πέσει από τα σύννεφα», λέει ο κουμπάρος του Απόστολου Λύτρα και της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, μιλώντας για τον ξυλοδαρμό της δικηγόρου από τον σύζυγό της, τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Το Σάββατο το μεσημέρι ήμουν σπίτι του. Μαζί ήμασταν. Εγώ, η Σοφία, αυτός και η μικρή. Έμεναν μαζί στο σπίτι του. Μπορεί να είχαν κάποια προβλήματα, δεν ξέρω. Ήταν μαζί», λέει ο κουμπάρος του ζευγαριού, μιλώντας στον «ΑΝΤ1».

«Τα σκέφτεται όλα, το παιδί του, την καριέρα του. Δεν είναι ένας άνθρωπος βίαιος, εγώ τον Αποστόλη τον ξέρω δέκα χρόνια. Κάναμε τραπέζι, έχω φωτογραφίες, βίντεο. Αγαπημένοι, όλα καλά, τι να πω ρε… Το σήκωσε χθες το βράδυ και μου είπε: “Δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι ψυχολογικά χάλια”», καταλήγει.

Ο Στέλιος Αυγέρης, δικηγόρος και φίλος του ζευγαριού, λέει: «Από τα πρώτα βήματα ήμασταν στο γραφείο. Ήμουνα με τον Απόστολο, εγώ και η Σοφία, οι τρεις μας ξεκινήσαμε. Τους γνώρισα μαζί, μιλάμε για δυο εξαιρετικούς ανθρώπους. Ήμασταν μαζί (με Α. Λύτρα) και τη Δευτέρα, ενώπιον ανακρίτριας. Μετανιωμένος, έχει καταλάβει τη χαζομάρα που έχει κάνει, μετανιωμένος».

Η γνωριμία και ο γάμος

Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου γνωρίστηκαν λίγο πριν από το 2013, όταν ο ποινικολόγος ήταν σε διάσταση με την πρώτη του σύζυγο. Η τότε νεαρή δικηγόρος από την Αμαλιάδα είχε φτάσει στο γραφείο του Απόστολου Λύτρα ως ασκούμενη.

Δυο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν.

Με μπροστάρη τον δημοφιλή, πλέον, δικηγόρο, το δικηγορικό του γραφείο αναλαμβάνει υποθέσεις γυναικοκτονιών, με τη Σοφία – ως νομική εκπρόσωπο σε στέγες κακοποιημένων γυναικών – να δίνει όλο της το είναι, για να προστατεύει τα θύματα. Ώσπου, και η ίδια έγινε θύμα.Τα πιο σημαντικά