Η γυναίκα που φορούσε επί 3 χρόνια κάθε μέρα τα ίδια ρούχα στη δουλειά!

22 Απριλίου, 2015 12:36 ΠΜ
More videos

Για τρία ολόκληρα χρόνια η art director Matilda Kahl φορούσε κάθε μέρα τα ίδια ρούχα στη δουλειά και δεν άλλαξε ούτε μια φορά.

Μετά από συζητήσεις με άνδρες συναδέλφους και αφού με έκπληξη διαπίστωσε πως δεν μοιράζονται την ίδια αγωνία με την ίδια ως προς το τι θα φορέσουν στη δουλειά η Matilda αποφάσισε να βρει μια στολή εργασίας.

Ηθελε κάτι απλό, επαγγελματικό, μοδάτο, κλασσικό και όχι απρόσωπο.

Αγόρασε λοιπόν 15 μεταξένια λευκά μπλουζάκια και έξι μαύρα παντελόνια για να μην χρειάζεται να τα πλένει συνεχώς.

«Μετά από μερικές ημέρες και πολύ ψάξιμο, ερωτεύτηκα μια άσπρη μπλούζα με διαγώνια γραμμή από κουμπιά και κοντά μανίκια. Ηταν κάτι που δεν τραβούσε την προσοχή» αναφέρει.

«Ηθελα να κερδίσω χρόνο και χρήματα», αναφέρει στον Business Insider και προσθέτει: «Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έχω τόσες πολλές δημιουργικές προκλήσεις στη δουλειά που κρατούν το μυαλό μου σε διέγερση που δεν αισθάνομαι την ανάγκη να εκφραστώ δημιουργικά μέσα από αυτό που φοράω» είπε.


«Η στολή με έκανε να εκτιμήσω τα ρούχα μου, αφού δεν τα φορούσα κάθε μέρα», σημειώνει η ίδια στον Business Insider.

Πάντως η Kahl τα Σαββατοκύριακα επιλέγει να φορέσει χρωματιστά ρούχα, εκτός του άσπρου μαύρου που φορά κάθε μέρα της εβδομάδας.

«Αν σηκωθώ ένα πρωί και νιώσω ότι θέλω να αλλάζω ρούχα κάθε μέρα ή κάθε εβδομάδα, δεν έχω πρόβλημα να το κάνω», αναφέρει και προσθέτει: «Η στολή είναι για μένα και όχι εγώ για την στολή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

iefimerida/dailymail/businessinsider
Ακολουθήστε μας στο facebook: