Οι γιατροί πίστευαν ότι αυτή η 22χρονη ήταν έγκυος. Τελικά όμως ήταν καρκίνος.

15 Μαρτίου, 2016 8:31 ΜΜ
More videos

Η Demi Wright πέθανε λίγες εβδομάδες αφότου ανακάλυψε, ότι είχε καρκίνο σε τελικό στάδιο.

H 22χρονη από την Μεγάλη Βρετανία πέθανε από μια επιθετική μορφή καρκίνου. Στην αρχή οι γιατροί είχαν κάνει λάθος διάγνωση και είχαν μπερδέψει την ασθένεια της για εγκυμοσύνη.

Screen Shot 2016-03-15 at 20.18.08

Η Demi Wright από το Colchester πέθανε ήρεμα στις 23 Φεβρουαρίου μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Ο πατέρας της νεαρής, Chris Wright, δήλωσε την Daily Gazette, ότι η κόρη του ήταν ένα πολύ χαρούμενο και πρόσχαρο παιδί.

“Δεν είχε ούτε ένα κακό κόκαλο στο σώμα της. Είχε ένα μεταδοτικό και πανέμορφο χαμόγελο, το οποίο έδειχνε την προσωπικότητά της”, ανέφερε στην εφημερίδα.

Η αισθητικός είχε έναν καλοήθη όγκο στο ήπαρ όταν ήταν παιδί και είχε κάνει εξετάσεις στην εφηβεία της, ανέφερε η οικογένειά της στην UK Metro.

Τον περασμένο Νοέμβριο η Demi Wright άρχισε να βιώνει πόνους στα πλευρά της. Όταν πήγε στον γιατρό βρήκαν, ότι είχε στον οργανισμό της χοριακή γοναδοτροπίνη (HCG), μια ορμόνη που αυξάνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ανέφερε η Metro UK.

enhanced-5076-1457904134-6

Αν και η αύξηση της HCG είναι κοινή σε έγκυες γυναίκες, το επίπεδο της ορμόνης μπορεί επίσης να αυξηθεί αν υπάρχουν ορισμένες μορφές καρκίνου στο σώμα, όπως το ήπαρ ή ο καρκίνος των ωοθηκών, σύμφωνα με το Καναδικό Κέντρο Καρκίνου.

Οι γιατροί πίστευαν, ότι η Wright ήταν έγκυος και γι’ αυτό προγραμμάτισαν να κάνει υπερηχογράφημα.

“Ήταν περίεργο, γιατί έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια και δεν υπήρχαν άλλα συμπτώματα εγκυμοσύνης. Πήγα σε ένα υπερηχογράφημα μαζί της και έψαχναν να βρουν τι συνέβαινε”, είπε ο πατέρας της στην Metro UK.

Αφού βρήκαν, ότι δεν υπήρχε κανένα μωρό, το ιατρικό προσωπικό προγραμμάτισε λαπαροσκοπική επέμβαση για να καταλάβουν τι συμβαίνει. Τελικά, ανακάλυψαν ότι η κοπέλα είχε έναν όγκο στο συκώτι της και ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί σε όλο της σώμα, ανέφερε η Metro UK.

Screen Shot 2016-03-15 at 20.19.36

Ο Chris Wright είπε, ότι η κόρη δεν έκλαψε καθόλου, ακόμα και όταν έμαθε ότι ο καρκίνος της ήταν σε τελικό στάδιο.

“Κατέρρευσα, όταν κάθισε στο κρεβάτι και μου είπε να κάτσω δίπλα της και με πήρε μια μεγάλη αγκαλιά, λέγοντάς μου “όλα θα πάνε καλά”, είπε ο πατέρας της στην Metro UK.

Η κοπέλα πέθανε τρεις εβδομάδες αργότερα. Άφησε πίσω της την μητέρα της, τον πατέρα της, τον αδερφό της, την αδερφή της και πολλούς φίλους και συγγενείς, σύμφωνα με την νεκρολόγια.

Ο σύντροφός, Mitch Gregory, ανέφερε στην Daily Gazette, ότι η οικογένειά της αισθάνεται σαν να την έκλεψαν.

“Πρέπει να τονιστεί, ότι είχε τεράστια αποθέματα θάρρους. Είναι η έμπνευση τώρα”, ανέφερε ο σύντροφός της.

Τώρα, η οικογένεια της συγκεντρώνει χρήματα για να στηρίξει την έρευνα για τον καρκίνο στην Μεγάλη Βρετανία και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σχετικά με τον καρκίνο.

gazette-news | Metro UK

Ακολουθήστε μας στο facebook: