Η Γεωργία Μπίκα απαντά σε Αστυνομία και Ιατροδικαστική Υπηρεσία: «Κανείς δεν μου είπε δώσε δείγμα τώρα»

2 Φεβρουαρίου, 202212:31 ΜΜ

Συνεχίζεται το θρίλερ της υπόθεσης βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, καθώς η 24χρονη ανταπαντά στους ισχυρισμούς της Αστυνομίας και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, αναφορικά με την ιατροδικαστική εξέταση και τις τοξοκολογικές εξετάσεις της.

Η νεαρή κοπέλα, το βράδυ της Τρίτης, μιλώντας διαδικτυακά στο Instagram με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο αναφέρθηκε στην ημέρα που έδωσε το δείγμα και τα όσα έζησε μέχρι να δώσει ούρα για τις τοξοκολογικές εξετάσεις.

“Εκείνη την ημέρα πήγα από την πρώτη στιγμή στην αστυνομία, μου πήρε κατάθεση ένας αστυνόμος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης και ενώ είχα πει ότι ήμουν σε αυτό το ξενοδοχείο δεν είχαν δώσει εντολή για να μην καθαριστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο, άλλαξαν βάρδια οπότε ο αστυνομικός που ήρθε είπε ότι ‘κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα και δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο και έπειτα έδωσε την εντολή”, λέει η Γεωργία Μπίκα.

“Δεν μου έδωσαν ουροσυλλέκτες, μου είπαν ότι εγώ πρέπει να πάω να τους πάρω. Εψαχνα για περίπου 40 λεπτά, δεν μπορούσα να τα βρω γιατί έβλεπα θολά. Εβαλα GPS και με πολύ μεγάλη δυσκολία κατάφερα να βρω φαρμακείο και γύρισα αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή ‘δώσε τα ούρα’“, προσθέτει η ίδια.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News