Η φτυστή με εκείνον κόρη του Μητσικώστα εμφανίστηκε μαζί του και κανείς δεν το κατάλαβε

3 Ιουλίου, 2018 11:10 ΠΜ
More videos

Ο Γιώργος Μητσικώστας ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την πρώτη τηλεοπτική του σεζόν στην ΕΡΤ με το «Mitsishow» να πετυχαίνει υψηλά, για τον μέσο όρο του καναλιού, νούμερα.

Οι νέοι χαρακτήρες που μιμήθηκε συζητήθηκαν και αγαπήθηκαν από το κοινό και φαίνεται ότι η πηγή μιμήσεών του είναι αστείρευτη. Το ταλέντο του τεράστιο, αδιαμφισβήτητο και σπάνιο. Ο Γιώργος Μητσικώστας όμως είναι και πατέρας και παρότι η κόρη η Μάρθα διανύει το εικοστό έτος της ηλικίας του ο ίδιος παραμένει χαζομπαμπάς.

Η Μάρθα είναι φοιτήτρια του τμήματος Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Παντείου και λάτρης του θεάτρου. Ο φακός πρόσφατα κατέγραψε μία κοινή έξοδο μπαμπά και κόρης στην παράσταση «Ηλέκτρα» στο θέατρο Παπάγου. Εκεί είδαμε και την τρομακτική ομοιότητα των δύο.

Το πρόσωπό της όμως μας θύμισε κάποιο πρόσωπο που είχαμε δει στο Mitsishow. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Μάρθα πήρε μέρος στην εκπομπή, στην πρότελευταία μάλιστα της σεζόν, σε έναν μικρό ρόλο, κυριολεκτικά δίπλα στον μπαμπά της.

Στο σκετς που λαμβάνει χώρα στον Παράδεισο, τα μέλη της Νεολαίας του Σύριζα συναντούν τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου.

Δε γνωρίζουμε αν η Μάρθα ενδιαφέρεται να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο του θεάματος, το σίγουρο είναι ότι γονιδιακά έχει μία πολύ καλή βάση να το κάνει.