Οι φωτογραφίες αυτής της μητέρας που θηλάζει τα δυο μωρά της είναι εντυπωσιακές.

4 Απριλίου, 2016 7:24 ΜΜ
More videos

Αυτή η μητέρα από το Τέξας λαμβάνει μεγάλη προσοχή στο διαδίκτυο από την ώρα που δημοσίευσε φωτογραφίες που θηλάζει τις δυο μικρές κόρες της κατά την διάρκεια φωτογράφησης.

1

Οι φωτογραφίες της Chelsey Craig και των δυο κοριτσιών της τραβήχτηκαν από την Mae Burke. Η Burke είναι επαγγελματίας φωτογράφος που ειδικεύεται στην απαθανάτιση στιγμών της μητρότητας.

2

Η Burke είναι μητέρα τριών κοριτσιών και ξεκίνησε την καριέρα της, φωτογραφίζοντας την μεγαλύτερη κόρη της.

Από τότε ασχολείται με τις φωτογραφίες μητρότητας και συγκεκριμένα φωτογραφίες θηλασμού.

“Σκέφτηκα, ότι οι φωτογραφίες θηλασμού θα με έκαναν να ξεχωρίσω από τους υπόλοιπους φωτογράφους”, αναφέρει η ίδια.

Οι δυο γυναίκες γνωρίστηκαν μέσω μια άλλης πελάτισσας της Burke. Η Craig της ζήτησε να κάνουν μια φωτογράφηση με την ίδια και τα κορίτσια της να διασκεδάζουν. Οπότε, κανόνισαν μια ωραία φωτογράφηση κοντά στην θάλασσα.

3

Κατά την διάρκεια της φωτογράφησης, η 3χρονη κόρη της Craig άρχισε να κλαίει και η μητέρα της έπρεπε να την ηρεμήσει.

4

Φρόντισε επίσης και την 16 μηνών κόρη της, Emmilyn. Η Burke σταμάτησε και τράβηξε κάποιες φωτογραφίες από αυτές τις τρυφερές στιγμές.

“Χρειάστηκαν μόλις 5 λεπτά”, δήλωσε η φωτογράφος.

Πολύ σύντομα οι φωτογραφίες έκαναν πάταγο στο διαδίκτυο, αφού δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα για γονείς “KidSpot.” Ωστόσο, η Craig ανέφερε, ότι δεν θέλει να γίνει ακτιβίστρια θηλασμού και δεν προσπαθούσε να περάσει κάποιο μήνυμα μέσα από τις φωτογραφίες.

5

“Είμαι πολύ σίγουρη, ότι αυτό ήταν το σωστό για εμάς. Στηρίζω τα δικαιώματα των γυναικών και τις επιλογές που πρέπει να κάνουμε ως μαμάδες. Κάποια μπορεί να θηλάζει το παιδί της μέχρι να φτάσει 7 ετών, κάποια άλλη μέχρι 2 εβδομάδων και κάποια άλλη καθόλου”, ανέφερε η Craig.

Επίσης, δηλώνει ότι δεν ξέρει μέχρι πότε θα θηλάζει την μεγάλη της κόρη.

Η Burke υποστηρίζει, ότι μέσω της δουλειάς της θέλει να αναδείξει την ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στην μητέρα και τα παιδιά και όχι να κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τον θηλασμό.

6

Ελπίζει, όμως, ότι αυτές οι φωτογραφίες θα αποτελέσουν θετικό παράδειγμα για τον θηλασμό.

“Ίσως η άποψη κάποιων για την εικόνα και την σημασία του θηλασμού αλλάξει. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί κάποιοι χρησιμοποιούν το γυναικείο σώμα για να προκαλέσουν αρνητικές συζητήσεις”, υποστηρίζει η φωτογράφος.

Η Craig δήλωσε στο περιοδικό People, ότι θα φυλάξει τις φωτογραφίες, αφού αντιπροσωπεύουν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή ανάμεσα στην ίδια και τις κόρες της.

7

“Κάθε ευκαιρία που έχω να απαθανατίσω μια τέτοια στιγμή θα το κάνω, γιατί δεν ξέρω αν θα έχουν ακόμα αυτές τις αναμνήσεις σε 20 χρόνια και τότε θα ήθελα να τις μοιραστώ μαζί τους”, ανέφερε η Craig.