Η φωτογραφία που έκανε όλο το ίντερνετ να μιλάει σήμερα για τα πόδια της Ριάνα

3 Μαΐου, 20182:26 ΜΜ

Η 30χρονη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας είναι μια γυναίκα που ξέρει πολύ καλά πώς να κρατά τα media σε εγρήγορση και το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο.

Mοιράζεται συχνά φωτογραφίες στα social media με σκανδαλιστικές πόζες αλλά και τα νέα της εγχειρήματα. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της στο Ιnstagram το πόσο ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι.

Η ίδια απεικονίζεται καθιστή με τα σγουρά μαλλιά της να πέφτουν χαλαρά στους ώμους και την σκουρόχρωμη επιδερμίδα της να λάμπει κάτω από τον ήλιο.

Δείχνει πολύ φυσική στη φωτογραφία, ωστόσο, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια.

Η Ριάνα μοιράστηκε ένα σέξι στιγμιότυπο στο φως του ήλιου και έγραψε στην λεζάντα «Όταν δεν μπορείς να περιμένεις για το καλοκαίρι». Φοράει ένα μαύρο τόπ και πιθανότατα το μπικίνι της, την προσοχή, όμως, τράβηξαν τα… πόδια της!

when u can’t wait for summer.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Αν και χρειάζεται προσπάθεια για να το παρατηρήσει κανείς, κάτω από το φως του ήλιου το σημείο που είχε μείνει απεριποίητο ήταν εμφανές.

Το twitter σχολίασε «Αν η Ριάνα δεν ξυρίζει τα πόδια της τότε ούτε κι εγώ».

Η Ριάνα δεν απάντησε για τα αξύριστα πόδια της, αλλά απάντησε ακομπλεξάριστη σε έναν σχολιαστή που έγραψε για τις ραγάδες.

Εμάς, δεν μας ενοχλεί καθόλου η εικόνα της και η Ριάνα ακόμα και έτσι είναι hot. Επιπλέον, δείχνει την ανθρώπινη πλευρά της και ότι είναι μια απλή γυναίκα σαν όλες εμάς.

Αντίθετα, η εμμονή με την τελειότητα φτάνει κάποιες φορές στην υπερβολή.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News