Η φωτογραφία που έβαλε φωτιά στα Μις Υφήλιος! Παραλίγο να αφαιρέσουν τίτλο από καλλονή!

19 Ιανουαρίου, 2015 7:17 ΜΜ
More videos

Μια, φαινομενικά ανώδυνη ,φωτογραφία που τραβήχτηκε στα παρασκήνια του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος έχει προκαλέσει σάλο στο Λίβανο. 

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Σάλυ Γκρέιτζ, Μις Λίβανος, να χαμογελά αμήχανα στο πλευρό της Μις Ισραήλ, Ντόρον Μάταλον, κατά την διάρκεια των προετοιμασιών για το διαγωνισμό ομορφιάς.

Οπως είναι γνωστό, οι δύο χώρες είναι σε εμπόλεμη κατάσταση και κάθε συναναστροφή με τον «εχθρό» θεωρείται καταδικαστέα. Είναι λογικό, λοιπόν,ότι η  ανάρτηση της φωτογραφίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε σάλο στο Λίβανο.

Πολλοί Λιβανέζοι πολίτες  απαίτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αφαίρεση του τίτλου της Γκρέιτζ λόγω επαφών με έναν πολίτη του εχθρικού κράτους.

Η Γκρέιτζ υπερασπίστηκε τον εαυτό της μέσω Instagram το Σάββατο, γράφοντας πως η Μάταλον την ενοχλούσε από την αρχή των προετοιμασιών για μια φωτογραφία μαζί της και τελικά την τράβηξε χωρίς τη θέλησή της:

«Από την πρώτη ημέρα της άφιξής μου για την συμμετοχή μου στο διαγωνισμό της Μις Υφήλιος, ήμουν πολύ προσεκτική προκειμένου να αποφύγω οποιαδήποτε φωτογραφία ή επικοινωνία με την Μις Ισραήλ, που προσπάθησε αρκετές φορές να τραβήξει μία φωτογραφία μαζί μου.

Εκείνη την ώρα τραβούσαμε μία φωτογραφία με την Μις Ιαπωνία, Μις Σλοβενία όταν ξαφνικά η Μις Ισραήλ μπήκε στο πλάνο και τράβηξε μία selfie ενώ στη συνέχεια την ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Από την πλευρά της η Ισραηλινή καλλονή δηλώνει πολύ λυπημένη για το θόρυβο που προκλήθηκε από την δημοσίευση της φωτογραφίας : «Δεν με εκπλήσσει αλλά είναι κρίμα που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την εχθρότητα από τον διαγωνισμό».

Η Μις Λίβανος:

Η Μις Ισραήλ:

via