Η φωτογραφία με τα νεογέννητα εξάδυμα τους έγινε ανάρπαστη το 2010. Δείτε πως είναι σήμερα.

11 Ιουνίου, 2016 4:38 ΜΜ
More videos

Πριν από 6 χρόνια, η οικογένεια McGhee έγινε διάσημη για έναν πολύ ωραίο και ιδιαίτερο λόγο. Το 2010, η οικογένεια αποφάσισε να βγάλει μια φωτογραφία με τα νεογέννητα εξάδυμα της! Το θέμα με τα εξάδυμα είναι, ότι μπορούν να μεταμορφώσουν ένα απλό ζευγάρι σε πολυμελή οικογένεια μέσα λίγες μόνο ώρες.

Η οικογένεια McGhee αποφάσισε να γιορτάσει τον ερχομό των 6 παιδιών με μια πολύ όμορφη και τρυφερή φωτογράφηση. Η Olivia, ο Madison, ο Rozonno Jr.,ο  Josiah, ο Elijah και ο Isaak μαζί με τους γονείς τους Rozonno και Mia φωτογραφήθηκαν πριν από 6 χρόνια και το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα φανταστικό.

Αυτή είναι η αρχική φωτογραφία, που τραβήχτηκε πριν από 6 χρόνια.

1

Και εδώ είναι η Olivia, ο Madison, ο Rozonno Jr., ο Josiah, ο Elijah και ο Isaac μαζί με τους γονείς τους, Rozonno και Mia σήμερα. Ακριβώς η ίδια πόζα, μόνο που  όλοι είναι μεγαλύτεροι.

2

Πραγματικά, πόσο ευτυχισμένη και χαριτωμένη φαίνεται αυτή η οικογένεια;

3

Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που η οικογένεια McGhee από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών απέκτησε εξάδυμα. Για να γιορτάσει το γεγονός αυτό, η οχταμελής οικογένεια αποφάσισε να αναδημιουργήσει την φωτογραφία που είχαν βγάλει όλοι μαζί το 2010 και είχε γίνει ανάρπαστη.

Όλα ήταν ακριβώς ίδια: ο φωτογράφος, το  στούντιο, οι πόζες.

Το αποτέλεσμα ήταν για μια ακόμη φορά τέλειο και η φωτογραφία έγινε για μια ακόμα φορά ανάρπαστη.

Ακολουθήστε μας στο facebook: