Η Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς και με κλάματα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

27 Δεκεμβρίου, 2021 10:09 ΜΜ
More videos

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Φάρμας το βράδυ της Δευέρας . Ενώ οι παίκτες μεταφέρθηκαν στον αχυρώνα για τον αγώνα ασυλίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ζήτησε το λόγο από τον Σάκη Τανιμανίδη να πει δυο λόγια.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βρέθηκε στο πλευρό του παρουσιαστή και αφού ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, τους έκανε γνωστό πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από τη Φάρμα.

Η απόφαση του Παναγιώτη Ψωμιάδη στεναχώρησε τους συμπαίκτες του αλλά και τον ίδιο και τα κλάματα έκαναν την εμφάνισή τους.

«Το έκρυψα από α παιδιά και ζητώ συγγνώμη. Κλείνουμε σε λίγες μέρες ένα μήνα. Γνωρίζουμε ότι δεν ήρθαμε ούτε στην Κόλαση ούτε στον Παράδεισο. Όλα στη ζωή, έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Για μένα σε λίγες ώρες ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού. Απλώς, έμεινα για να παρακολουθήσω το αγώνισμα της ασυλίας. Να χαρώ για μια ακόμη φορά. Παρακολουθήσαμε συναρπαστικούς αγώνες. Δεν ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο. Ήρθα να δοκιμάσω τις αντοχές μου και να γεμίσω τις μπαταρίες μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και γνωστοποίησε την οικειοθελή του αποχώρηση από τη Φάρμα.