Η ΕΡΤ έπεσε στην παγίδα του Κουλουριού και μετέδωσε σατιρική του είδηση!

11 Ιουλίου, 2015 1:57 ΠΜ
More videos

Η δημόσια τηλεόραση πήρε τη σατιρική είδηση της ιστοσελίδας και τη μετέδωσε ως πραγματική εκτοξεύοντας τα όρια της σάτιρας σε “διαστημικά” επίπεδα

Το σατανικό σαιτ tokoulouri.com έκανε και πάλι το θαύμα του. Την Πέμπτη ανήρτησε είδηση σύμφωνα με την οποία “επιτήδειοι  οι οποίοι συνελήφθησαν αργά χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα της περιοχής των Πατησίων, αποτελούν μέλη σπείρας, η οποία πωλούσε κομμένο χαρτί κουζίνας, ως χαρτί υγείας”. Και ο υποδειγματικός τρόπος γραφής και σάτιρας συνεχίζει:

“Το καλά σχεδιασμένο κόλπο των επιτήδειων, ήρθε στο φως, όταν δεκάδες καταναλωτές παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις στην περιοχή των οπισθίων. Έπειτα από έρευνα του κέντρου προστασίας καταναλωτών, αποκαλύφθηκε πως υπεύθυνη για τις ενοχλήσεις αυτές ήταν η σκληρή επιφάνεια του χαρτιού. Δείγματα του χαρτιού στάλθηκαν στο Χημείο του Κράτους, όπου και διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για χαρτί κουζίνας και μάλιστα ιδιαίτερα ανθεκτικό”.

Εσείς λοιπόν που διαβάζοντας το παραπάνω και γελάτε μέχρι δακρύων θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό όταν διαπιστώσετε πως αυτή την, καλογραμμένη η αλήθεια είναι, είδηση στη δημόσια τηλεόραση την πήραν στα σοβαρά και τη μετέδωσαν σε μαγκαζίνο τους ως πραγματική. Ουδείς αλάνθαστος.

Δείτε το βίντεο: