Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΗ Ένωση Αθέων ετοιμάζει μεγάλο πάρτι κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη

Η Ένωση Αθέων ετοιμάζει μεγάλο πάρτι κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη

Δείπνο με κρεατικά και ψητά διοργανώνει και φέτος την Μεγάλη Παρασκευή η Ένωση Αθέων Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη.

«Απέχουμε από το πένθος, όχι από τη λογική» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Αθέων, που προσκαλεί «κρεατοφάγους, χορτοφάγους και όλους τους ενδιαφερόμενους» για κρεατοφαγία την Μεγάλη Παρασκευή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, θα συγκεντρωθούν για να γευματίσουν στις 19:30 στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Ερμού, απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.
Αναλυτικά το κάλεσμα της Ένωσης Αθέων Ελλάδας σύμφωνα με το thestival.gr:

«Είναι καιρός ανοιξιάτικων διακοπών και σας προσκαλούμε και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε από το πένθος, όχι από τη λογική!

Κρεατοφάγοι, χορτοφάγοι και όλες/οι ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!

Την Παρασκευή 22-04-2022 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 7:30μ.μ.:
Στην Αθήνα: στο «Σάββα», Ερμού 91, 2ος όρ. στο Μοναστηράκι.Στη Θεσσαλονίκη θα συναντηθούμε Ερμού & Αριστοτέλους, μπροστά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.
Για Σέρρες, στείλτε μήνυμα για πληροφορίες.
Για άλλες πόλεις, όποιος θέλει να οργανώσει κάτι είναι ευπρόσδεκτος, και εμείς θα φροντίσουμε να ενημερώσουμε όσα μέλη ενδιαφέρονται. Στείλτε μας μήνυμα σε κάθε περίπτωση.
Αν θέλετε να συμμετάσχετε διαδικτυακά, χρησιμοποιήστε το #faneros_deipnos για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας».

Τα πιο σημαντικά