Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Η Ελλάδα πεινάει κι εσείς»: Έγιναν θέαμα Μαρί Σαντάλ και Μαρία Ολυμπία...

«Η Ελλάδα πεινάει κι εσείς»: Έγιναν θέαμα Μαρί Σαντάλ και Μαρία Ολυμπία για τα πανάκριβα λουκ τους

Σύσσωμη η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ βρέθηκε στο Wellington College, το οικοτροφείο που φοιτά ο μικρότερος γιος τους, Αριστείδης – Σταύρος.

Το νεότερο παιδί της Μαρί Σαντάλ άρχισε να φοιτά στο εν λόγω κολλέγιο τον περασμένο Σεπτέμβριο.Ο 16χρονος Αριστείδης – Σταύρος ήταν ο τελευταίος από τα παιδιά της οικογένειας που εγκατέλειψε το σπίτι για να ξεκινήσει την πορεία των σπουδών του.

Η εμφάνιση που συζητήθηκε

Κατά την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς, το κολέγιο διοργάνωσε μια επετειακή εκδήλωση με την ονομασία Speech Day. Σε αυτήν την εκδήλωση, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα ταλέντα τους και να έλθουν σε επαφή με εκπροσώπους επιχειρήσεων που αναζητούν νέους υποψήφιους σε διάφορους τομείς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρίσκονταν και οι συγγενείς τους. Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος, μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά τους, Μαρία Ολυμπία και Κωνσταντίνο Αλέξιο, απαθανατίστηκαν στους κήπους του κολεγίου. Συνόδευαν την οικογένεια και το σκυλί της Μαρίας Ολυμπίας.

Η Μαρί Σαντάλ επέλεξε να φορέσει ένα μίντι denim φόρεμα της σχεδιάστριας Gabriela Hearst, το οποίο αξίζει 2,490 δολάρια, και το συνδύασε με εσπαντρίγιες των 100 ευρώ.

img 66569c8647f33

Τα πιο σημαντικά