Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Η Ελένη Μενεγάκη όταν πρόκειται για τα λεφτά δεν καταλαβαίνει ούτε φιλίες...

«Η Ελένη Μενεγάκη όταν πρόκειται για τα λεφτά δεν καταλαβαίνει ούτε φιλίες ούτε τίποτα» – Για πρώτη φορά στο «φως» της δημοσιότητας

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση και μάλιστα από τις ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες. Όταν συζητάει για το εκάστοτε συμβόλαιό της δεν είναι εύκολη στις διαπραγματεύσεις της.

«Στις διαπραγματεύσεις δεν την πιάνει κανείς. Κανείς, κανείς, κανείς. Εκεί κατεβάζει κουρτίνα και ούτε φιλίες ούτε τίποτα», είπε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την ωραία Ελένη.

Με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να συμπληρώνει: «Καλά κάνει όμως. Η φιλία σε αυτούς τους χώρους πρέπει να λειτουργεί αμφίδρομα. Όπως εσένα σε αδειάζουν γρήγορα, αν δεν κάνεις τη δουλειά τους, παραμερίζοντας τη φιλία και κοιτάζοντας το συμφέρον της επιχείρησης τους, αντίστοιχα και συ πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου ως προϊόν».




Ο Δήμος Βερύκιος έκλεισε τη συζήτηση αποκαλύπτοντας: «Πόσες φορές εδώ στον διάδρομο με στρίμωχνε και μου έλεγε:

“Αυτό που κάνεις για τον εαυτό σου δεν είναι σωστό”. Για την στάση μου γενικότερα, το ότι δεν διεκδικούσα για μένα και το έλεγε εκείνη. Και είχε δίκιο».

Τα πιο σημαντικά