Ελένη Φουρέιρα: «Θα κάνω λίγο πιο σέξι την Eurovision»

Απρίλιος 24, 2018 11:28 ΠΜ
More videos

Τη δήλωσε σε συνέντευξή της λίγο πριν αναχωρήσει για τη Λισαβόνα.

Μετά από μια γεμάτη σεζόν με εμφανίσεις στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα» δίπλα στον Αντώνη Ρέμο, η Ελένη Φουρέιρα ρίχνεται με πάθος στη… μουσική αρένα της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τους ημιτελικούς, η Κύπρος θα διαγωνιστεί την ίδια μέρα με την Ελλάδα, στις 8 Μαΐου. Αν όλα πάνε καλά και η συμμετοχή προκριθεί, η Φουρέιρα θα προσπαθήσει να… βάλει φωτιά στο «Altice Arena» με το «Fuego» στον τελικό του διαγωνισμού, στις 12 του μήνα.

Από την συνέντευξη που παραχώρησε η αγαπημένη τραγουδίστρια στο “Πρώτο Θέμα” ξεχωρίσαμε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις:

– Η απόφασή σου να συμμετάσχεις στη Eurovision εξέπληξε πολύ κόσμο.

– Ηταν κάτι που πάντα ήθελα να ζήσω. Η Eurovision είναι μια μεγάλη και σπουδαία εμπειρία. Σε βλέπουν 250 εκατομμύρια άνθρωποι από τα σπίτια τους, από χώρες της Ευρώπης αλλά και εκτός Ευρώπης. Δεν δίστασα να πω το «ναι» και δεν έχω μετανιώσει για την απόφασή μου μέχρι τώρα.

– Ακούστηκε ότι για να εξασφαλίσουν τη θετική σου απάντηση, οι Κύπριοι σού πρόσφεραν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Αληθεύει; 

– Είναι αστείο να αναφέρονται τέτοια πράγματα – όχι, δεν αληθεύει. Μόνο που το ακούω αυτό, γελώ. Είναι μεγάλη μου χαρά που εκπροσωπώ την Κύπρο και ευχαριστώ τους Κυπρίους μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου έκαναν και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.

– Σε ανησυχεί η πιθανότητα μια αποτυχημένη εμφάνιση στη Eurovision να επηρεάσει αρνητικά την καριέρα σου;

– Οχι, καθόλου! Κανένας καλλιτέχνης στον κόσμο δεν έχει κάνει μόνο επιτυχίες. Ολοι οι καλλιτέχνες των οποίων η καριέρα αριθμεί πολλά χρόνια μετράνε και μεγάλες επιτυχίες αλλά και αποτυχίες. Ο κόσμος καταλαβαίνει, δεν σταματάει να αγαπάει έναν άνθρωπο επειδή δεν κατάφερε να φτάσει την κορυφή σε κάτι, οπότε δεν αγχώνομαι. Μια αποτυχία είναι μια εμπειρία που σε κάνει καλύτερο στο επόμενο βήμα σου.

– Επομένως, είσαι έτοιμη για οποιαδήποτε θέση; 

– Ακριβώς, είμαι έτοιμη για όλα, για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Ενας διαγωνισμός είναι πάντα ένας διαγωνισμός, δεν μπορείς να προβλέψεις ποιο είναι το συστατικό της επιτυχίας κάθε φορά. Αν το ήξερα θα ήμουν νικήτρια. Δεν με ενδιαφέρει και δεν με αγχώνει καθόλου η θέση.

– Θα σε πλήγωνε περισσότερο αν μια χαμηλή βαθμολογία προερχόταν από την Αλβανία απ’ ό,τι από τις άλλες χώρες; 

– Καμία χαμηλή βαθμολογία, απ’ οπουδήποτε κι αν προέλθει, δεν είναι ικανή να μου χαλάσει τη διάθεση, γιατί θα έχω ζήσει όλο αυτό και θα έχω απολαύσει την εμπειρία.

– Ποια είναι η διαφορά που θα κάνει η Φουρέιρα στη Eurovision;

– Νομίζω ότι θα την κάνω λίγο πιο σέξι.