Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
διάφοραΗ εκπομπή της Γερμανού δίνει αμοıβή για τον δράστη της κακοποinσnς σκύλου...

Η εκπομπή της Γερμανού δίνει αμοıβή για τον δράστη της κακοποinσnς σκύλου στην Αράχωβα

«Δίνουμε εμείς αμοιβή σαν εκπομπή σε όποιον βρει τον δράστη και τον πάει κατευθείαν στην Αστυνομία» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Σοκ έχει προκαλέσει ο άγριος βασανισμός του χάσκι στην Αράχωβα. Ο Όλιβερ κακοποιήθηκε φρικτά με αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο όπου εγχειρίστηκε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Για την υπόθεση παρεβένη η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, η οποία είναι αρμόδια για την κακοποίηση ζώων. Η κ. Μασούρα ζήτησε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας για να συλληφθεί ο δράστης.

Ο Όλιβερ ήταν γνωστός στην περιοχή, αφού τον άφηνε ελεύθερος ο κηδεμόνας του να κυκλοφορεί. Μία ημέρα που τον άφησε να βγει από την αυλή ήταν που τον βασάνισαν.

Η Ναταλία Γερμανού αφού παρουσίασε το ρεπορτάζ για τον Όλιβερ, δεσμεύτηκε πως η εκπομπή της θα δώσει αμοιβή σε όποιον βρει τον δράστη της κακοποίησης.

«Σαν εκπομπή δίνουμε εμείς αμοιβή, το παίρνω εγώ πάνω μου και με την παραγωγή που γνωρίζω ότι έχω. Δίνουμε εμείς αμοιβή σαν εκπομπή σε όποιον βρει τον δράστη και τον πάει κατευθείαν στην Αστυνομία. Νίκο μου, στον παραγωγό μου απευθύνομαι, μην ανησυχείς, ξέρω ότι είσαι μαζί μου σε αυτό», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά