Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΗ Ειρήνη γνώρισε τον Πάρη στην ομάδα Thank you Next. Αγάπησε το...

Η Ειρήνη γνώρισε τον Πάρη στην ομάδα Thank you Next. Αγάπησε το παιδί της και παντρεύτηκαν το καλοκαίρι

“Γεια σας ! Σε αυτό το σημείο θέλω να πω πως μέσα από το TYN γνωριστήκαμε πριν 2,5 χρόνια κ παντρευτήκαμε το καλοκαίρι με τον Πάρη ❤️!

Λογικά είναι ο πρώτος γάμος που προκύπτει από αυτή την ομάδα !

Έχω δημιουργήσει ένα μικρό intro σε άλλη εφαρμογή social media κε σην ιστορία μας κ αν είναι σύμφωνοι κ οι διαχειριστές μπορούμε να το κοινοποιήσουμε κ έδω !

Να θυμάστε μετά την συννεφιά βγαίνει το ουράνιο τόξο !

Πόσα Thank you θέλω να πω στους πρώην μου δεν λέγεται !

Κάντε έρωτα ❤️ όχι πόλεμο !

Να εχετε μια όμορφη μέρα !”

Αυτά έγραψε χθες η Ειρήνη Αρβανίτη στην ομάδα Thank you Next αν και η ιστορία αγάπης της με τον Πάρη είναι ακόμα πιο συγκινητική.

Η ίδια όταν εγκαταλείφθηκε στο νοσοκομείο από τον τότε σύντροφό της, το έγραψε στο Thank you Next και ο Πάρης, χωρίς να γνωρίζονται προσωπικά, της έστειλε μήνυμα και όπως και η ίδια λέει “Ήταν το μόνο μήνυμα στο οποίο απάντησα”.

Την επόμενη μέρα, ο Πάρης της έστελνε μια τεράστια ανθοδέσμη και λίγες μέρες αργότερα εμφανίστηκε στο μαγαζί της με μια σοκολατόπιτα (Η Ειρήνη είναι αισθητικός και ιδιοκτήτρια του Golden Queen Bee όπου κάνει ημιμόνιμο μακιγιάζ και είναι πολύ επιτυχημένη στον τομέα της).

Ο ίδιος αγκάλιασε την Ειρήνη και το παιδί της που το μεγάλωνε μόνη και το καλοκαίρι που μας πέρασε το ζευγάρι παντρεύτηκε, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη τους.

 

Τα πιο σημαντικά