«Η έφηβη κόρη μου σπουδάζει για να γίνει υδραυλικός. Και είμαι πολύ υπερήφανη για εκείνη!»

11 Μαρτίου, 20234:09 ΜΜ
More videos

Πόσα κορίτσια ξέρετε που έχουν γνώσεις υδραυλικού και που θα μπορούσαν να επιδιορθώσουν τυχόν διαρροές στο σπίτι; Η Tracy Sinha είναι μια μαμά που με περισσή υπερηφάνεια ανάρτησε ένα κείμενο με φωτογραφίες της 15χρονης κόρης της, η οποία φοιτά σε Επαγγελματικό Λύκειο (Ακαδημία Κατασκευαστικών Επαγγελμάτων) και ειδικεύεται σε υδραυλικά ζητήματα. Όταν πριν λίγο καιρό οι σωλήνες του σπιτιού τους πάγωσαν από τα χιόνια στο Τέξας, ήταν εκείνη που επιδιόρθωσε τα πάντα, αφήνοντας την οικογένειά της με το στόμα ανοιχτό:

«Επιτρέψτε μου να καμαρώνω για αυτό εδώ το κορίτσι. Η κόρη μου Meadow είναι δευτεροετής στην Ακαδημία Κατασκευαστικών Επαγγελμάτων και σπουδάζει υδραυλικά, σωληνώσεις και συγκόλληση. Είναι μόνο ένα από τα ελάχιστα κορίτσια στο σχολείο της.

Την περασμένη εβδομάδα, οι σωλήνες του σπιτιού μας έσπασαν λόγω του πολικού ψύχους στο San Antonio. Δεν είχαμε ρεύμα και νερό και έπρεπε να μείνουμε στο σπίτι της μαμάς μου για μερικές ημέρες. Η θερμοκρασία μέσα στο σπίτι μας ήταν 1,5 βαθμός.

Σήμερα πήγα τη Meadow στο μαγαζί με τα υλικά, διάλεξε όλα τα μέρη που χρειαζόμασταν και έκανε όλες τις επισκευές εντελώς μόνη της! Αυτό το κορίτσι είναι μόνο 15 ετών και χάρη σε εκείνη, τα τρία μικρότερα αυτιστικά αδέρφια της και εγώ μπορούμε να επιστρέψουμε στο σπίτι μας. Κατάφερε, μάλιστα, να καταπνίξει το κοινωνικό άγχος της και να χτυπήσει την πόρτα του γείτονα, για να ρωτήσει αν χρειαζόταν και το δικό του σπίτι κάποιες επιδιορθώσεις.

Όλα αυτά τα γράφω, προς όσους ανησυχούν για το μέλλον των παιδιών μας, προκειμένου να τους ενημερώσουμε, ότι υπάρχουν εκεί έξω κάποια πολύ σπουδαία παιδιά που θα αλλάξουν αυτόν τον κόσμο!»

Πηγή: LoveWhatMatters

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News