Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΗ Δόμνα Μιχαηλίδου ανέβηκε σε καρέκλα για να φωτογραφηθεί με τα αδέρφια...

Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέβηκε σε καρέκλα για να φωτογραφηθεί με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του έκλεψαν την παράσταση στο φιλανθρωπικό event του Charles Antetokounmpo Family Foundation, με την Υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, να ΄φτάνει στο ύψος των Antetokounbros με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Πολλοί ήταν οι εκλεκτοί καλεσμένοι της οικογένειας Αντετοκούνμπο στο φιλανθρωπικό gala του Charles Antetokounmpo Family Foundation στο γκολφ της Γλυφάδας. Πλήθος προσωπικοτήτων έδωσε το παρόν στην εκδήλωση, η οποία είχε λάμψη, συγκίνηση και έντονες στιγμές.

Πρόσωπα της πολιτικής σκηνής παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της οικογένειας Αντετοκούνμπο, με την Υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, να είναι ένα εξ αυτών. Μάλιστα η Μιχαηλίδου είχε την πρώτη συνάντησή της με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, ενώ για τις ανάγκες φωτογραφίας χρειάστηκε να κάνει μια κίνηση-ματ.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβηκε πάνω σε μια καρέκλα, προκειμένου να σταθεί στο ίδιο ύψος με τον Γιάννη, τον Θανάση, τον Κώστα και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο, με τα χαμόγελα να ξεχειλίζουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Δείτε την φωτογραφία με την καρέκλα:

353ae8aa fe19 4f19 b989 35c8eeeb68ba

Τα πιο σημαντικά