Η δημοφιλέστερη Ελληνίδα ηθοποιός μπαίνει στη θέση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στη «Μουρμούρα»

19 Ιουλίου, 20185:50 ΜΜ
More videos

Παρελθόν θα αποτελέσει από τη νέα σεζόν της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» το τηλεοπτικό δίδυμο Ηλίας – Μαρίνα.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχωρεί από τη σειρά «μη έχοντας κάτι άλλο να δώσει υποκριτικά» -όπως χαρακτηριστικά είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της-, με τη θέση της να μένει κενή και τους σεναριογράφους να πασχίζουν να βρουν μία λύση.

Όπως αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, το σενάριο θέλει τους δυο τους να χωρίζουν, πράγμα που σημαίνει πως δεν μιλάμε για «αντικατάσταση» της Δάφνης Λαμπρόγιαννη μα για είσοδο μιας νέας ηθοποιού που θα παίξει τον ρόλο της καινούργιας αγαπημένης του Ηλία.

Έτσι, η ζυγαριά γέρνει πάλι στο πρώτο όνομα που είχε ακουστεί  για τη σειρά: Αυτό της Ελένης Ράντου!

Αρχικά, η ηθοποιός δεν ήταν θετική για την είσοδό της στη σειρά, καθώς δεν είχε ξεκαθαριστεί αν θα αποχωρούσε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και την τηλεοπτική Μαρίνα θα υποδυόταν άλλη ηθοποιός, ή αν το ταξίδι της Μαρίνας θα τελείωνε για τα καλά και ο Ηλίας θα ερωτευόταν ξανά. Η Ελένη δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να είναι η «αντικαταστάτρια».

Πλέον, ξεκαθαρίστηκε ότι το σενάριο που θα δούμε επί της οθόνης αφορά στη δεύτερη περίπτωση. Έτσι, η Ράντου δεν έχει τον παραμικρό λόγο να διστάζει πλέον και να αφήσει τον ρόλο που εξαρχής της προτάθηκε στην επόμενη υποψήφια, Υρώ Λούπη.

Καμία συμφωνία δεν έχει «κλειδώσει», το κανάλι όμως έχει ξεκαθαρίσει ποια είναι η πρώτη του επιλογή.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News