Η δήλωση για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας στο Facebook δεν θα σας σώσει.

1 Ιουλίου, 2016 12:44 ΠΜ
More videos

Μήπως όλοι οι φίλοι σας στο Facebook ανεβάζουν αυτό το status;

“Όλα όσα έχεις ενήμερους γίνεται δημόσια από αύριο. Ακόμα και τα μηνύματα που έχουν διαγραφεί ή τις φωτογραφίες δεν επιτρέπεται. Δεν κοστίζει τίποτα για μια απλή αντιγραφή και επικόλληση, καλύτερα ασφαλής παρά λυπημένος. Το κανάλι 13 μίλησε για την αλλαγή στην πολιτική απορρήτου του Facebook.
Δεν δίνω το facebook ή οποιαδήποτε πρόσωπα που συνδέονται με το facebook έχουν την άδεια να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες μου, πληροφορίες, μηνύματα ή δημοσιεύσεις, τόσο στο παρελθόν όσο και το μέλλον. Με τη δήλωση αυτή, δίνω ειδοποίηση στο Facebook απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, αντιγράψει, διανείμει ή σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του. Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικό και εμπιστευτικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής τιμωρείται από το νόμο (ucc 1-308-1 1 308-103 και το καταστατικό της Ρώμης). Σημείωση: το facebook είναι πλέον μια δημόσια οντότητα. Όλοι οι βουλευτές πρέπει να ποστάρεις ένα σημείωμα όπως αυτό. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτήν την έκδοση. Αν δεν δημοσιεύει μια δήλωση, τουλάχιστον μία φορά, θα είναι από άποψη τακτικής που επιτρέπει τη χρήση τις φωτογραφίες σου, καθώς και οι πληροφορίες που περιέχονται στα προφίλ ενημερώσεις κατάστασης. Δεν συμμερίζονται. Αντιγραφή και επικόλληση να είναι στην ασφαλή μεριά

Mην το κάνετε και εσείς, θα γίνετε ρεζίλι, γιατί πολύ απλά είναι απάτη (δείτε και εδώ). Το Facebook δεν πρόκειται να σας αφήσει αφακέλωτους, όσα status updates κάνετε. Το φαινόμενο τέτοιων κειμένων έχει ιστορία στο ελληνικό Facebook, αφού ένα κείμενο περί της ασφαλείας των προσωπικών δεδομένων εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με μικρές διαφοροποιήσεις.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό που θα έπρεπε να προκαλέσει εντύπωση είναι ότι το κείμενο μοιάζει εντελώς βγαλμένο από το google translate.

Μην γεμίζετε τους τοίχους των άλλων με ψηφιακά σκουπίδια.

Ακολουθήστε μας στο facebook: