Η διάσημη ποινικολόγος που παντρεύτηκε βαρυποινίτη στη φυλακή με κουμπάρα την Καίτη Γαρμπή

24 Μαΐου, 2018 11:45 ΜΜ
More videos

H ποινικολόγος Άιντα Τζαβέλλα ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για τον γάμο της με τον βαρυποινίτη Γιώργο Αγγελόπουλο που είχε συνταράξει το πανελλήνιο. 

Εκείνη ήταν μια από τις πιο γνωστές δικηγόρους της Αθήνας και εκείνος είχε φυλακιστεί για ληστείες.  Ο γάμος τους συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας και όπως ανέφερε στην εκπομπή, 18 χρόνια μετά νιώθει ακόμη δυνατά συναισθήματά για τον σύντροφό της.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη φυλακή με κουμπάρα την Καίτη Γαρμπή. Η Άιντα Τζαβέλλα περιέγραψε την πρώτη τους συνάντηση:

“Τον είδα να έρχεται από την πύλη εισόδου, μαζί με τον μακαρίτη τον Γιαννόπουλο και τον Χριστοδούλου, και ο τρόπος που βάδιζε, εγώ ήμουν χωρίς γυαλιά, ήταν εκπληκτικός ένας αίλουρος. Φορούσε μαύρα και αυτό που μισούσα σαγιονάρες, και είχε ένα εκπληκτικό τατουάζ ένα τριαντάφυλλο στο πόδι του”.

Η Άιντα Τζαβέλλα με τον Αγγελόπουλο

Tότε προσπάθησε να μου πει τι συμβαίνει, όμως δεν μπορούσε γιατί είναι δυσλεκτικός και δεν καταλάβαινα τίποτα. Ο έρωτας εκφράστηκε με καθημερινές συναντήσεις ωρών. Πήγαινα κάθε μέρα στη φυλακή και έβλεπα μόνο τον Γιώργο μου. Είχε πάρα πολύ ωραία άκρα και καθαρό βλέμμα”, ανέφερε.

Δείτε πώς περιγράφει η Άιντα Τζαβέλλα τον έρωτά της με τον βαρυποινίτη:

Ακολουθήστε μας στο facebook: