Η διαφήμιση της Τζένιφερ Άνιστον για γνωστή αεροπορική εταιρία που κάνει θραύση!

9 Οκτωβρίου, 2015 12:42 ΜΜ
More videos

Αν σας έχει λείψει η αφελής Ρέιτσελ με τις αφοπλιστικές ατάκες της, θα έχετε την ευκαιρία να την δείτε πάλι στις διαφημίσεις της Emirates Airlines

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε το πρώτο διαφημιστικό βίντεο για την Emirates Airlines και απασχόλησε τον Τύπο, καθώς θυμίζει την αγαπημένη Ρέιτσελ από τα «Φιλαράκια».

Στην διαφήμιση η Τζένιφερ βρίσκεται μέσα στο αεροσκάφος αμερικανικής εταιρείας και φορώντας το μπουρνούζι της ζητά από τις έκπληκτες αεροσυνοδούς το μπάνιο για να κάνει ένα ντους.

Οι αεροσυνοδοί χαμογελαστές της προτείνουν ζεστές πετσέτες και φιστίκια, αφού δεν διαθέτουν ούτε ντους, ούτε μπαρ, για να πιει ένα κοκτέιλ η καλομαθημένη επιβάτης. Ευτυχώς για την Τζένιφερ ξυπνά σε ένα άνετο και μαλακό κρεβάτι, για να ανακαλύψει ότι πετά μέσα σε ένα αεροσκάφος της Emirates Airlines, που διαθέτει κάθε πολυτέλεια και ντους και μπαρ!


Η Τζένιφερ, αφού συνειδητοποιεί ότι μόλις έχει ξυπνήσει από έναν εφιάλτη, πηγαίνει στο πολυτελές μπαρ και ζητά από τον μπάρμαν «αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να του ζητήσει να διαρκέσει η πτήση μια ακόμα ώρα παραπάνω».

Πρόκειται για την πρώτη διαφήμιση της 46χρονης Τζένιφερ Άνιστον για την Emirates Airlines με την οποία υπέγραψε τον Αύγουστο συμβόλαιο ύψους 5 εκατ. δολαρίων.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: