Η διαφήμιση με τους πισινούς που πετυχαίνει τον στόχο της με έναν προκλητικό αλλά και αστείο τρόπο!

21 Μαρτίου, 2015 12:41 ΠΜ
More videos

Όποιος μπαίνει σε ένα λεωφορείο του Chicago αυτές τις μέρες υπάρχει περίπτωση να δει κάτι που δεν περίμενε και, για να είμαστε και ρεαλιστές, δεν θα ήθελε ποτέ να δει. Πισινούς αγνώστων. Πολλούς πισινούς αγνώστων.

Οι συγκεκριμένοι πισινοί όμως δεν είναι αυτό που νομίζεις και παρά την πρώτη έκπληξη (ή και φρίκη) των ανυποψίαστων επιβατών, είναι κάτι που αξίζει την προσοχή όλων.

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός Meredith’s Miracles, που σκοπός του είναι να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του παχέος εντέρου και του ορθού, συνεργάστηκε με την βραβευμένη διαφημιστική εταιρεία FCB και δημιούργησαν μια πανέξυπνη καμπάνια που πετυχαίνει τον στόχο της με έναν προκλητικό αλλά και ξεκαρδιστικό τρόπο.

Κάλυψαν τις πλάτες των θέσεων στα λεωφορεία του Chicago με αφίσες που δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι βλέπεις το πεσμένο παντελόνι του επιβάτη και, κατ’ επέκταση, τον πισινό του.

Πάνω από τον «ψεύτικο» πισινό, αναγράφεται με μεγάλα γράμματα η φράση «Κανείς δεν θέλει να το βλέπει αυτό»και αμέσως παρακάτω, με αρκετά μικρότερη γραμματοσειρά «Εκτός από τον γιατρό σου.

Ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι ο δεύτερος πιο θανατηφόρος καρκίνος. Αλλά, αν ανιχνευτεί έγκαιρα, είναι επίσης κι ένας από τους πιο θεραπεύσιμους. Μάθετε περισσότερα στο merediths-miracle.org».

Ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι ένας από τους συχνότερους καρκίνους παγκοσμίως και ο δεύτερος πιο θανατηφόρος καρκίνος στην Αμερική, ενώ υπολογίζεται πως 300.000 περιπτώσεις διαγινώσκονται κάθε χρόνο μόνο στην Ευρώπη.

Αν χρειάζονται δεκάδες γυμνοί πισινοί σε ένα λεωφορείο για να ευαισθητοποιήσουν τους ανθρώπους και να τους οδηγήσουν στον γιατρό για εξετάσεις, μπορούμε να τους αντέξουμε. Ούτως ή άλλως, μετά το αρχικό σοκ, γίνονται κάπως χαριτωμένοι.

no-one-wants-to-see-this-merediths-miracles-colon-cancer-foundation-5 no-one-wants-to-see-this-merediths-miracles-colon-cancer-foundation-1 no-one-wants-to-see-this-merediths-miracles-colon-cancer-foundation-2 no-one-wants-to-see-this-merediths-miracles-colon-cancer-foundation-3 no-one-wants-to-see-this-merediths-miracles-colon-cancer-foundation-4

huffpost Meredith’s Miracles