Η διαφήμιση για τα Παπαδοπούλου θα σε κάνει να πλαντάξεις στο κλάμα μέσα σε 1′

3 Φεβρουαρίου, 2022 5:49 ΜΜ
More videos

Έχουμε δει διαφημίσεις και διαφημίσεις. Διαφημίσεις που μας μεγάλωσαν και τις θυμόμαστε με νοσταλγία, διαφημίσεις αδιάφορες ή με διχαστικό λόγο. Διαφημίσεις που σε έκαναν να γελάσεις, να τις κάνεις ατάκα στην καθημερινότητά σου. Διαφημίσεις που σημάδεψαν μια εποχή και διαφημίσεις που είναι μπροστά από την εποχή και με τα μηνύματά τους σηκώνεσαι και χειροκροτάς.

Και βγήκε τώρα και η νέα διαφήμιση των μπισκότων Παπαδοπούλου που θα σε κάνει να πλαντάξεις στο κλάμα μέσα σε ένα λεπτό. Υπερβολή; Καθόλου. Η διαφήμιση είναι εξαιρετικά συγκινητική και διαφορετική. Είναι μια διαφήμιση που μιλάει στο συναίσθημα του τηλεθεατή, χωρίς πολλά λόγια και ατάκες, αλλά μέσα από ζωντανές εικόνες. Και μέσα από την ιστορία της οικογένειας Παπαδοπούλου, η οποία πριν 100 χρόνια έφτασε στον Πειραιά από την Κωνσταντινούπολη.

Η διαφήμιση που θα σε κάνει να πλαντάξεις στο κλάμα

Στις αποσκευές τους είχαν όλη τους τη ζωή για αυτό που ήταν και είναι η ζωή τους… Το μπισκότο. Στη διαφήμιση βλέπουμε τους πρόσφυγες στο καράβι για τον Πειραιά το 1022. Η μητέρα της οικογένειας, Παπαδοπούλου ξετυλίγει το μαντήλι και προσφέρει στα παιδιά της, μπισκότα. Απέναντι κάθεται μία άλλη οικογένεια, η Ζέκερη με ένα αγοράκι κι ένα μωρό στην αγκαλιά που κλαίει.

Η Παπαδοπούλου προσφέρει στην οικογένεια τα μπισκότα, περνούν όλοι μαζί το μεγάλο ταξίδι και όταν φτάνουν στον Πειραιά, υπόσχονται να ανταμώσουν ξανά. Όμως, δεν αντάμωσαν όπως το εννούσαν… Αλλά κατά κάποιο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι σήμερα, ήταν πάντα μαζί….

Δείτε τη συγκινητική διαφήμιση: