Η διαδικασία συγκομιδής λεβάντας είναι η πιο εντυπωσιακή εργασία που θα δείτε ποτέ

24 Ιουλίου, 2015 5:49 ΜΜ
More videos

Υπάρχουν λίγα πράγματα που συνδυάζουν ομορφιά, γραφικότητα και μεθυστική μυρωδιά. Τα χωράφια όμως που είναι γεμάτα με ανθισμένη λεβάντα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της συγκομιδής, οι οργανωμένες σειρές με τα μοβ άνθη σε αντίθεση με τους εργαζόμενους, πετυχαίνει μια πραγματικά όμορφη αντίθεση.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη εποχή για τη συγκομιδή της λεβάντας. Εξαρτάται από το μέρος και το λόγο που θα θελήσει κάποιος να τη χρησιμοποιήσει. Υπάρχουν 3 γνωστά είδη: Η Αγγλική λεβάντα (Lavandula augustifolia), η λεβαντίνη (Lavandula x intermedia που είναι υβρίδιo) και η ΓαλλικήΙσπανική λεβάντα (Lavandula stoechas).

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα όπως το σαπούνι, τα αρωματικά σακουλάκια ή τα αιθέρια έλαια που βοηθούν στη χαλάρωση και τη μείωση του στρες.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με τις υπέροχες λεβάντες και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

lavender-fields-harvesting-1 lavender-fields-harvesting-2 lavender-fields-harvesting-3 lavender-fields-harvesting-4 lavender-fields-harvesting-5 lavender-fields-harvesting-6 lavender-fields-harvesting-71 lavender-fields-harvesting-81