Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΗ Dat Lilly συγκίνησε: «Ήμουν 10 χρόνια στο ορφανοτροφείο»

Η Dat Lilly συγκίνησε: «Ήμουν 10 χρόνια στο ορφανοτροφείο»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε η διάσημη Youtuber Dat Lilly. Η Dat Lilly έχει μεγάλη επιρροή στα social media και συγκεκριμένα, διαθέτει περισσότερους από 441 χιλιάδες subscribers στο Youtube και 358 χιλιάδες followers στο Instagram,

Μιλώντας με ειλικρίνεια, η Αγγελική Ιωάννα Κόκλα, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, διηγήθηκε την ιστορία της ζωής της και συγκλόνισε όσους δε γνώριζαν.

«Ήμουν 10 χρόνια στο ορφανοτροφείο. Μπήκα, όταν πήγαινα στη Γ΄ Δημοτικού και βγήκα 18 ετών. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα στο σπίτι μου, οι γονείς μου είχαν χωρίσει. Στα 7 μου αναγκάστηκα να φύγω, γιατί μπήκε ένας σύντροφος στο σπίτι που δεν ήταν καλή παρουσία για ένα μικρό παιδί. Η μητέρα μου έκανε ένα παιδί με τον σύντροφό της. Της ήρθε το ερώτημα “ή θα χωρίσεις και θα κρατήσεις το παιδί ή το παιδί θα φύγει” και αποφάσισε να μείνουν μαζί και να διώξει εμένα», είπε αρχικά η Dat Lilly.

Η γνωστή Youtuber συνέχισε λέγοντας:

«Μπήκα στο ορφανοτροφείο, το οποίο ήταν μοναστήρι κι έκατσα εκεί ενάμιση χρόνο. Ήταν άσχημες οι συνθήκες. Ήταν πολύ αυστηρά, πολύ ξύλο, απαγορευόταν να φοράμε παντελόνια. Η αδερφή μου με πήγε στο ορφανοτροφείο. Πήγαν κι εκείνες στο ορφανοτροφείο. Όταν εγώ μπήκα, εκείνες είχαν βγει.

Η μητέρα μου δεν ήρθε ποτέ να με δει στο ορφανοτροφείο. Δεν πρόλαβα να της πω όσα ήθελα. Δεν ήξερα πώς να την αντιμετωπίσω, την ένιωθα την ψυχρότητά της. Ο μπαμπάς μου δεν έμαθε ποτέ ότι ζούσα σε ίδρυμα. Για πρώτη φορά, με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου στα 15 μου. Ήταν σα να προσπαθούσε να τη συγχωρήσω. Την επόμενη ημέρα με πήρε η μαμά μου να πάμε να τη δούμε στο νοσοκομείο και την επόμενη ημέρα με πήρε η αδερφή μου και μου είπε ότι πέθανε η μαμά.

Σαράντα ημέρες μετά τον θάνατο της μαμάς μου χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν ο πατέρας μου και μου είπε “είμαι εδώ για σένα, μην ανησυχείς για τίποτα”. Το ίδιο βράδυ πέθανε», είπε στη συνέχεια η Dat Lilly.

Η συγκινητική ιστορία της Dat Lilly δεν τελείωσε εκεί…

«Είχα ως μέτρο σύγκρισης το μοναστήρι, οπότε μου φάνηκε “παράδεισος”. Χίλιες φορές που μεγάλωσα εκεί, παρά να μεγάλωνα στο σπίτι μου. Όταν βγήκα από το ορφανοτροφείο, ήταν όλα πολύ χαοτικά. Άκουγα τη λέξη “κοινόχρηστα” και νόμιζα θα πάω φυλακή αν δεν τα πληρώσω. Τα μάθαινα όλα για πρώτη φορά. Έκανα πρακτική σε μία τράπεζα και ευτυχώς πληρωνόμασταν κι έτσι με τα πρώτα λεφτά μου, πήγα και νοίκιασα το σπίτι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Dat Lilly.

Πώς μπήκε στη ζωή της το Youtube

«Πέρασα μία φάση γερής κατάθλιψης όταν τελείωσα την πρακτική μου. Έλιωνα στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Είδα τυχαία μία Youtuber που βραβευόταν, μπήκα την έψαξα, είδα τι κάνει και είπα “θέλω να το κάνω κι εγώ”»είπε η γνωστή YouTuber για το μέσο που την ανέδειξε.

Τα πιο σημαντικά