Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
ΧριστούγενναΗ Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θα σας συγκινήσει πραγματικά

Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θα σας συγκινήσει πραγματικά

Κάθε χρονιά ένα χριστουγεννιάτικο βίντεο θα φέρει δάκρυα στα μάτια μας καθώς θα διηγείται μία πολύ συγκινητική ιστορία. Αυτή η Χριστουγεννιάτικη  διαφήμιση όμως είναι της περσινής χρόνιας αλλά πολλοί ισχυρίζονται ότι όμοια της δύσκολα θα υπάρξει ξανά.

Αυτό το κατάφερε η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Edeka. Στο διαφημιστικό βίντεο της, παρουσιάζεται η ιστορία ενός ηλικιωμένου ο οποίος θα περάσει μόνος του τις γιορτές καθώς κανένα από τα παιδιά του δεν θα καταφέρει να τον επισκεφθεί.

edeka_heimkommen_whudat_05

Ο ηλικιωμένος άντρας μαγειρεύει μόνος του το γεύμα του ενώ βλέπει τους γείτονές του να υποδέχονται τις οικογένειες του. Στη συνέχεια τρώει μόνος του το γεύμα του μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το βίντεο συνεχίζει με μία απροσδόκητη τροπή. Τα παιδιά του ηλικιωμένου παίρνουν τα δυσάρεστα νέα του θανάτου του πατέρα τους. Όλοι θλίβονται και αφήνουν τις δουλειές τους για να τρέξουν στο σπίτι του. Συγκινημένοι και με δάκρυα στα μάτια συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι.

3934839_620x310

Όταν μπαίνουν μέσα ένα γιορτινό τραπέζι τους περιμένει. Ξαφνικά εμφανίζεται ο ηλικιωμένος άντρας που προφανώς έστησε όλη αυτή την ιστορία για να συγκεντρώσει στο τραπέζι του ολόκληρη την οικογένειά του.

Το συγκεκριμένο βίντεο κάνει θραύση όχι μόνο επειδή είναι συγκινητικό, αλλά και επειδή περνάει το πιο σημαντικό μήνυμα, ότι οι άνθρωποι που έχουμε δεδομένους στη ζωή μας είναι οι πιο σημαντικοί.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά