Η χλιδάτη Cadillac Escalade διαθέτει επιχρυσωμένες επιφάνειες στο σαλόνι (βίντεο)

30 Δεκεμβρίου, 2014 1:57 ΠΜ
More videos

Το αμερικάνικο SUV είναι, ίσως, ένα από τα πιο πολυτελή μοντέλα του 2015.

Η Escalade διαθέτει τηλεόραση 48 ιντσών ενώ διάφορα κομμάτια στην χλιδάτη καμπίνα του διαθέτουν επίστρωση χρυσού 24 καρατίων. Ακόμα, το αμερικάνικο SUV μπορεί να θωρακιστεί.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία σε συνδυασμό με όλα εκείνα που καταγράφονται παρακάτω, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτή η Escalade μάλλον είναι ένα από τα πιο πολυτελή μοντέλα του 2015.

Το πίσω μέρος της καμπίνας των επιβατών μπορεί να μετατραπεί σε κινητό γραφείο ή σε …κινηματογράφο. Ακόμα υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν όλα όσα συμβαίνουν στο εξωτερικό του οχήματος.

Οι συγκεκριμένες κάμερες περιβάλλουν όλο το εξωτερικό του αυτοκινήτου και οι εικόνες προβάλλονται σε οθόνες στο εσωτερικό. Έτσι διασφαλίζεται πλήρων η ασφάλεια των επιβατών.

Ακόμα, η Escalade του 2015 μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα σύστημα δορυφορικής τηλεόρασης, Trac  Vision, iPad, έναν mini mac υπολογιστή και για τις συνδέσεις μέσω των οποίων είναι δυνατή η τηλεδιάσκεψη, για εκείνους που χρειάζεται να εργαστούν καθ’ οδόν.

Είναι προφανές πως μιλάμε για ένα όχημα για λίγους. Η Lexani Motorcars δεν έχει αναφέρει τίποτα αναφορικά με την τιμή του συγκεκριμένου υπερπολυτελούς SUV.

Πάντως η αγορά της βασικής έκδοση της Cadillac Escalade κοστίζει περίπου 85.000 ευρώ  στις Ηνωμένες Πολιτείες.  Άρα, είναι προφανές, πως με αυτόν τον εξοπλισμό, η τιμή θα είναι αρκετά πιο ανεβασμένη.

Πηγές: Lexani Motorcars, news247

Ακολουθήστε μας στο facebook: