Η Περιστέρα προκάλεσε αντιδράσεις επειδή χάιδεψε τον Πρίγκιπα Κάρολο

10 Μαΐου, 2018 10:57 ΜΜ
More videos

Η σχέση της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας με την Ελλάδαυπήρξε πάντα πάνω σε τεντωμένο σκοινί. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι η μοναδική δυτική χώρα που δεν έχει επισκεφθεί ποτέ η Ελισάβετ στην μεγάλη θητεία της είναι η δική μας.

Το ελληνικό παρελθόν του συζύγου της, Φίλιππου, και ο τρόπος με τον οποίο έφυγε από την Ελλάδα όταν εκδιώχθηκε η οικογένεια του υπήρξε αρκετό για να μην έχουν στενούς δεσμούς με την Αθήνα ούτε ο Κάρολος αλλά ούτε και τα υπόλοιπα παιδιά της βασίλισσας, και έτσι η τωρινή επίσκεψη του Δούκα της Ουαλίας στα μέρη μας αποτελεί από μόνης της μία είδηση.

Από εχθές έχουν συμβεί πολλά: η επίσκεψη της Καμίλα, παρέα με την Μπέτυ Μπαζιάνά, στο Μουσείο Μπενάκη, τα δώρα του Προκόπη Παυλόπουλου στον Κάρολο και οι αιχμές περί επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα στη χώρα μας και, φυσικά, το δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η ελίτ της χώρας ήταν εκεί, από τον πολιτικό κόσμο μέχρι την κορυφή του επιχειρηματικού μόνο που όλοι στάθηκαν σε μία πολύ συγκεκριμένη στιγμή, το λεπτό που ο Προκόπης Παυλόπουλος συστήνει στον Κάρολο την σύντροφο του Έλληνα πρωθυπουργού. Τότε εκείνη ανάμεσα σε χαμόγελα και διαχυτικές κουβέντες απλώνει κάπως αδέξια το χέρι της στον ώμο (ή και τον λαιμό ακόμα) του διαδόχου, σε μία μορφή έντονης – και μάλλον αδικαιολόγητης – οικειότητας.

Δες το στιγμιότυπο στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Το Twitter δεν ήθελε πολλά περισσότερα για αν πάρει φωτιά και κάποια από τα οποία ειπώθηκαν ήταν πραγματικά ξεκαρδιστικά.

[wtoc]