«Η χαρά που έχεις δώσει επιστρέφει σε σένα»: Το μεγάλο δώρο ζωής για τον Αντώνη Νικοπολίδη & η απόλυτη ευτυχία

25 Απριλίου, 20231:13 ΠΜ

Δημόσια εκδήλωση αγάπης έκανε ο Αντώνης Νικοπολίδης στη σύζυγό του, Βάσω Στασινού, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της.

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο εδώ και 22χρόνια, έχει αποκτήσει τρία παιδιά, έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό το αποδεικνύουν οι ελάχιστές δημόσιες εμφανίσεις του.

«Η σύζυγός μου πέραν του ότι είναι πολύ όμορφη, είναι και μια πολύ δυναμική γυναίκα, που συνεχίζει ακόμα και τώρα να δημιουργεί πράγματα, να βάζει νέους στόχους και να τους πετυχαίνει. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Τη θαυμάζω πολύ. Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Αυτό είναι κάτι που δεν φεύγει, ή είσαι ερωτευμένος ή δεν είσαι. Αντιζηλίες δεν υπήρχαν ούτε υπάρχουν. Είμαστε σίγουροι ο ένας για τον άλλον. Πέρα από γονείς είμαστε και ζευγάρι, προσπαθούμε να αφήσουμε το μαμά και μπαμπάς απ’ έξω», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αντώνης Νικοπολίδης.
Την Κυριακή 23/4 λοιπόν ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για τον Αντώνη Νικοπολίδη, καθώς η γυναίκα της ζωής του, Βάσω Στασινού, είχε τα γενέθλιά της και εκείνος θέλησε να της ευχηθεί και δημοσία με ένα τρυφερό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην τερματοφύλακας ανήρτησε μια κοινή φωτογραφία τους και τη συνόδευσε γράφοντας: «Εύχομαι η ευτυχία που έχεις σκορπίσει γύρω σου να επιστρέψει σε σένα. Χρόνια πολλά».

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News