Η Αθηνά του «Power of Love» μιλά για τον Δώρο: «Ντράπηκα με τον εαυτό μου»

7 Ιουλίου, 2018 3:34 ΜΜ
More videos

Ο Δώρος Παναγίδης και η 19χρονη τότε Αθηνά Χρυσαντίδου ήταν το ζευγάρι που για μήνες απασχολούσαν τα τηλεοπτικά μας μεσημέρια και βράδια Παρασκευής με το στάτους της σχέσης που είχαν αναπτύξει.

Τον περισσότερο καιρό οι δύο παίκτες του «Power of Love» ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, το απόδειξαν μάλιστα με την από κοινού τους απόφαση να αποχωρήσουν από το reality σχέσεων, αφήνοντας το έπαθλο να διεκδικηθεί από τα άλλα ζευγάρια.

Δεν ήταν όμως πάντα αυτή η σχέση τους. Πέρα από τα σκαμπανευάσματα κατά τη διάρκειά της υπήρξε και η περίοδος της πρώτης γνωριμίας τους, η οποία δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες αναμνήσεις για τους δύο παίκτες.

Σε ένα από τα μνημειώδη περιστατικά των πρώτων Gala η Αθηνά είχε εκθέσει σε δημόσια συζήτηση ένα από τα μυστικά του Δώρου, ότι είχε παιδί το οποίο και δεν είχε αναφέρει. Ο Κύπριος εκείνη την ημέρα αποχώρησε από το Gala μετά τις επίμονες ερωτήσεις της 19χρονης.

Η Αθηνά, όπως είναι λογικό, δεν ξέχασε εκείνο το δυσάρεστο περιστατικό. Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι πώς αισθάνεται η ίδια για περιβόητο σκηνικό.

Την απάντηση την έδωσε η ίδια σε συνέντευξή της και μας εξέπληξε ακόμα μία φορά για τις ενοχές που κουβαλάει για όσα τόλμησε να ρωτήσει τον Δώρο εκείνο το βράδυ.

«Δεν θα με συγχωρήσω ποτέ γι’αυτό, λυπάμαι που το έκανα. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και απορώ εκείνη τη στιγμή πώς μπόρεσα και ρώτησα ένα τέτοιο σοβαρό πράγμα στο Gala. Επίσης δεν μ’άρεσε ο τρόπος που το είπα, φάνηκα πολύ κακιασμένη και όταν το είδα ντράπηκα με τον εαυτό μου.», δήλωσε η Αθηνά αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό για το πόσο βαριά πήρε κάτι που έληξε πολλούς μήνες πριν.

[dailymedia]