Η Αθηναΐδα Νέγκα στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη μετά τον σάλο για τους Παξούς

4 Αυγούστου, 2021 1:02 ΜΜ
More videos

Αντιδράσεις προκάλεσε η Ιωάννα Τούνη με ένα σχόλιο το οποίο έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τους Παξούς.

Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας και influencer στην ανάρτηση της παραπονέθηκε επειδή οι ταβέρνες στους Παξούς, κατά τη διάρκεια του μεσημεριού ήταν κλειστές.

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε αρκετές αρνητικές αντιδράσεις με αποτέλεσμα η Ιωάννα Τούνη να δεχθεί πληθώρα αρνητικών σχολίων.

Η Ιωάννα Τούνη, επέλεξε ξανά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ώστε να ξεσπάσει κατά όσων την κατέκριναν.

«Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στην γωνία! Ψάχνετε διακαώς να βρείτε το ΛΑΘΟΣ μου. Πρέπει να είμαι οπωσδήποτε κομπλεξική, κακιά, άπονη, χαζογκόμενα, ρηχή, αναίσθητη, ασυνείδητη, βίζιτ*, που**να…ΚΑΤΙ! Πρέπει οπωσδήποτε μια κοπέλα που φαινομενικά «τα έχει όλα λυμένα» να μην τα έχει!Κάτι κακό να κρύβεται, κάτι κακό να συμβαίνει πίσω από όλο αυτό.Ε λοιπόν φτάνει! Έχω δεχθεί τόση ύβρη & τόσο bullying, χωρίς να έχω πειράξει ποτέ κανέναν!Είμαι μια κοπέλα που δεν της χαρίστηκε τίποτα!» έγραψε μεταξύ άλλων η influencer.

Το μέρος όμως της Ιωάννας Τούνη πήρε και Αθηναΐδα Νέγκα με ανάρτηση της στο twitter καθώς το θέμα της influencer σχολιάστηκε στις εκπομπές.

Η Αθηναϊς Νέγκα έγραψε στην ανάρτησή της: «Την πέφτουν στην Τούνη γιατί είναι εύκολο να την κράξουν κάτι πανελίστες με επάγγελμα τη χοντράδα. Η Τούνη θίγει τα εργασιακά; Είναι μια κοπέλα που φωτογραφίζεται, ας περάσει μια δήλωσή της ως ασήμαντη. Αν αντέχουν οι ηθικοί ας τα βάλουν με τους Έλληνες εργατοφάγους εργοδότες.»

Ακολουθήστε μας στο facebook: