Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΗ απονομή του Κυπέλλου στον Παναθηναϊκό και το θρίλερ με τα μετάλλια...

Η απονομή του Κυπέλλου στον Παναθηναϊκό και το θρίλερ με τα μετάλλια των ποδοσφαιριστών του Άρη

Το κοντράστ συναισθημάτων ήταν περισσότερο έντονο από κάθε άλλη φορά. Δεν ήταν μόνο η εξέλιξη θρίλερ του τελικού, αλλά και τα σοβαρά παράπονα των ανθρώπων του Άρη για τη διαιτησία της Γαλλίδας Στεφανί Φραπάρ.

Τρεις αποβολές, δύο για την ομάδα τους και μια για τον Παναθηναϊκό, αλλά και η γενικότερη παρουσία της ήταν μια… παραφωνία στην διαιτητική της ιστορία.

Στον Παναθηναϊκό η… λύτρωση ήρθε με το γκολ του Βαγιαννίδη. Οι σκηνές ήταν απίστευτες….
Στον Άρη η ακριβώς αντίθετη. Οι ποδοσφαιριστές του δεν πήγαν να πάρουν τα μετάλλια τους. Παρά τις προσπάθειες – και τις απειλές – των ανθρώπων της ΕΠΟ άφησαν τους αντιπάλους τους να απολαύσουν τη στιγμή τους, ενώ λίγο νωρίτερα η Φραπάρ είχε… φυγαδευτεί από την αστυνομία.
Τελικά εκπρόσωπος του Άρη παρέλαβε τα μετλάλλια των φιναλίστ με… βαριά καρδιά, μόνο και μόνο επειδή σύμφωνα με τον κανονισμό της διοργάνωσης η άρνηση τους θα σήμαινε τιμωρία δύο αγωνιστικών από το νέο πρωτάθλημα.

Αντίθετα ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, αρνήθηκε να πάει στη συνέντευξη τύπου.
«Είναι θέμα πειθαρχικό, δεν μπορώ να σχολιάσω την ενέργεια των ποδοσφαιριστών του Άρη» είπε αργότερα ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Καλύτερος παίκτης του τελικού (MVP) αναδείχτηκε ο Γιώργος Βαγιαννίδης που με το δικό του γκολ έκρινε όχι μόνο τον τελικό, αλλά και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

6233636

Τα πιο σημαντικά