Η απολογία του βιαστή της 11χρονης αθλήτριας είναι βγαλμένη από την πιο αρρωστημένη φαντασία

31 Ιανουαρίου, 20219:09 ΜΜ
More videos

“Ήρθε στο δωμάτιο με το μαγιό της. Το σώμα της τότε ήταν διαμορφωμένο, ήταν μια κοπελάρα, με κοίταξε λάγνα και εγώ σαν άντρας ένιωσα έλξη”.

Ο 38χρονος πλέον προπονητής που κατηγορείται πως πριν δέκα χρόνια βίασε την 11χρονη αθλήτρια, που μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για όσα έζησε, μας έχει συνηθίσει στο σοκ. Μετά τις δηλώσεις του ότι ήθελε να παντρευτεί την ανήλικη, στην απολογία του ισχυρίζεται ακόμα και πως η κοπέλα τον διεκδικούσε συνεχώς. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο μιλά και για την έλξη που ένιωσε βλέποντας το “σχηματισμένο κορμί” της “κοπελάρας” όπως την αποκάλεσε.

Ο πρώην προπονητής ιστιοπλοΐας έχει υποστηρίξει στην απολογία του στην ανακρίτρια όλα όσα έχει ήδη πει σημόσια, πως δηλαδή η 11χρονη και εκείνος ήταν σε σχέση και πως ήθελε να την παντρευτεί. Έχει επίσης αναφέρει πως οι γονείς της γνώριζαν για τη σχέση τους και πως η μητέρα της ήταν πολύ θετική στο να παντρευτούν. Στην απολογία, ωστόσο, μας συστήνει και σε ένα νέο στοιχείο της επαφής του με την ανήλικη, ότι δηλαδή εκείνη είχε εμμονή μαζί του και τον διεκδικούσε συνεχώς. Εμπλέκοντας και την οικογένεια της κοπέλας, υποστηρίζει πως η μητέρα του κοριτσιού είχε εκφράσει το 2012 την επιθυμία της κάποια στιγμή εκείνος και η κόρη της να παντρευτούν.

Η κατάθεση της κοπέλας

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, η αθλήτρια έχει καταθέσει πως ο προπονητής της άρχισε να την παρενοχλεί λεκτικά στα εννέα της χρόνια, και τη βίασε στα έντεκα. Η κοπέλα φαίνεται να έχει καταθέσει και κάποια από τα σχόλια που της έκανε ο προπονητής, παρενοχλώντας τη, όπως «τι ωραίο μωρό είσαι εσύ» και «τι ωραίο σώμα έχεις».

Ένα χρόνο αργότερα, και ενώ βρίσκονταν σε αποστολή στο Γαλαξίδι, μπήκε, σύμφωνα με την κατάθεσή της στο δωμάτιό της, την κατέβασε από το κρεβάτι, έκατσε πάνω της και άρχισε να τη φιλάει στο στόμα. Για πρώτη φορά, όπως δηλώνει, τη βίασε το 2011, αφού την έσυρε στο αυτοκίνητό του, ενώ την επόμενη μέρα τη βίασε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας τις, σύμφωνα με όσα αναφέρει το protothema.gr. Μάλιστα, μία ημέρα αφότου η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου κατέθεσε στον εισαγγελέα και έγινε γνωστό ότι και άλλη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας υπέστη βιασμό, ο κατηγορούμενος φέρεται να έστειλε μήνυμα στην κοπέλα, προσπαθώντας να την πείσει ότι τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους δεν ήταν έκνομα.

Όσα αναφέρει ο ίδιος στην απολογία του

Ξεκινώντας με την αναφορά πως η κοπέλα δεν είχε το ίδιο ταλέντο με τα άλλα παιδιά και ως αποτέλεσμα η προσοχή του δεν ήταν στραμμένη σε εκείνη, ανέφερε πως το κορίτσι προσπαθούσε συνεχώς να κερδίσει την προσοχή του. Με «διάφορους», μάλιστα τρόπους, όχι απαραίτητα αγωνιστικούς. “Για παράδειγμα μου έφτιαχνε και μου έδινε δώρα, με πείραζε, προσπαθούσε να είναι κοντά μου. Τότε ήταν σίγουρα στο δημοτικό αλλά δεν θυμάμαι σε ποια τάξη…”, αναφέρει χαρακτηριστικά. Ο 38χρονος υποστηρίζει πως η κοπέλα με το πέρασμα του χρόνου «παθιαζόταν με το άθλημα και άλλο τόσο παθιαζόταν και ο πατέρας της». Στη συνέχεια της απολογίας του αναφέρει: «Έβλεπα ένα παιδί το οποίο διεκδικούσε συνέχεια πράγματα από μένα, ήθελε συνέχεια να κάθεται δίπλα μου στο σκάφος, δεν άφηνε κανέναν άλλο αθλητή να καθίσει δίπλα μου και γενικά έχει αρχίσει να γίνεται υπερβολική. Εγώ γνώριζα την ηλικία της. Το 2011 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ιτέα ήρθε στο δωμάτιο με το μαγιό της. Το σώμα της τότε ήταν διαμορφωμένο, ήταν μια κοπελάρα, με κοίταξε λάγνα και εγώ σαν άντρας ένιωσα έλξη. Εγώ την έδιωξα από το δωμάτιο και της έκανα παρατήρηση γιατί κυκλοφορούσε έτσι το ξενοδοχείο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με ταρακούνησε γιατί κατάλαβα ότι το πράγμα έχει ξεφύγει από την πλευρά της. Έτσι έγιναν τα πράγματα στην Ιτέα και όχι όπως τα λέει εκείνη. Στη συνέχεια συνέχισε την ίδια συμπεριφορά με πριν, αλλά δε συνέβη κάτι μεταξύ μας. Εγώ συνέχισα να την πηγαίνω και να την φέρνω με το αυτοκίνητο όπως έκανα καιρό πριν. Δεν ένιωθα κολακευμένος από αυτή τη συμπεριφορά της, αλλά το αντίθετο την «κορόιδευα» για να παίζουμε και να γελάμε».

Η σχέση τους, όπως λέει, ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2012 στις εγκαταστάσεις του ομίλου. «Στη συνέχεια, είχε ολοκληρωθεί η σχέση μας και βρισκόμασταν σαν ζευγάρι και μιλούσαμε για γάμο» ισχυρίζεται χαρακτηριστικά ο 38χρονος και συνεχίζει: «Ο πατέρας της δεν είχε καταλάβει και δε γνώριζε τίποτα για την ερωτική σχέση και απ’ όσο μου είχε πει εκείνη δεν είμαι σίγουρος αν η μητέρα της ήξερε σε ποιο στάδιο είχε φτάσει σχέση μας. Το μόνο που ξέρω είναι ότι την άφηναν και έβγαινε μαζί μου, όχι με την ιδιότητα του προπονητή. Αυτό γινόταν απογευματινές ώρες μέχρι τις εννιά το βράδυ. Όλα αυτά γινόντουσαν και έδειχνε να θέλει σαν τρελή (….) ήταν πολύ παρορμητική λόγω της ηλικίας της, εγώ έπρεπε πολλές φορές για να την συγκρατώ για να μην το μάθει ο πατέρας της και με σκοτώσει. Αυτό γινόταν και όλο το 2013. …».

Από το 2013 και μετά

Συνεχίζοντας ο πρώην προπονητής παραθέτει με την δική του πάντα οπτική ένα γεγονός που έλαβε χώρα τον Μάιο του 2013. Υποστηρίζει στην απολογία του:

«Είχαμε πάει στην Κατερίνη για αγώνες, εγώ ήμουνα σε δωμάτιο με τον πατέρα της (σ.σ. της αθλήτριας) και με έναν αθλητή. Εκείνη είχε έρθει στο δωμάτιο μου δύο φορές και συνεβρεθήκαμε ερωτικά στην τουαλέτα, ενώ οι άλλοι κοιμόντουσαν βαριά και μετά βρεθήκαμε στο αυτοκίνητο μου. Στην Κατερίνη είχε κατέβει, όχι με τη δική μου ομάδα, αλλά με την ομάδα άλλου προπονητή. Ένα πρωί όλη η ομάδα έπαιρνε πρωινό. Η… (σ.σ η ανήλικη) μου χτύπησε την πόρτα, εγώ της άνοιξα και όταν την είδα μπροστά μου την ρώτησα τι θέλει, γιατί φοβήθηκα γιατί ο πατέρας της μπορεί να μας βρει. Πράγματι εκείνη την ώρα ο πατέρας της ανέβηκε στο δωμάτιο, εγώ έκανα ότι κοιμάμαι και μόλις την είδε την ρώτησε τι κάνεις εσύ εδώ, κι εκείνη έφυγε. Είμαι σίγουρος όμως ότι από τότε ο πατέρας της κατάλαβε ότι συνέβαινε κάτι μεταξύ μας, αφού δεν είχε λόγο να είναι στο δωμάτιο μου, γιατί δεν ήμουν πλέον προπονητής της. Από το καλοκαίρι του 2013 και μετά άλλαξε η συμπεριφορά της μητέρας της (σ.σ. της αθλήτριας) απέναντι μου, έγινε απόμακρη και μου φερόταν απαξιωτικά, ενώ μέχρι τότε μου φερόταν σαν θεό. Υποθέτω ότι αυτό έγινε επειδή το ζήτησε ο πατέρας της. Η …(σ.σ η αθλήτρια) μου είπε ότι η μητέρα της ζήτησε να απομακρυνθεί από μένα, ενώ παράλληλα άρχισε να της μιλάει πολύ θετικά για τον άλλο προπονητή. Η … (.σ.σ. αθλήτρια) αντέδρασε και εγώ θεωρώ ότι μάλλον τότε η μητέρα της αποκάλυψε στον πατέρα της ότι εγώ και εκείνη είχαμε σχέση. Εγώ αυτό το διάστημα ήθελα να μιλήσω στον πατέρα της για την σχέση μας και αυτός με απέφευγε. Στη συνέχεια, έμαθα ότι γονείς της (σ.σ. αθλήτριας) το Φθινόπωρο την πήγαν στο νοσοκομείο για να εξεταστεί από γιατρό ανατομικά. Εμένα με πήρε τηλέφωνο ένα μέλος της διοίκησης του ομίλου και μου είπε: «έλα να χαιρετήσεις γιατί σταματάς» και εγώ κατάλαβα ότι με κάρφωσαν στον όμιλο οι γονείς της. Στη συνέχεια πήγα στον Ωρωπό και βρήκα τον πατέρα και την μητέρα της έξω απ’ αστυνομικό τμήμα. Εκεί ήταν και η (σ.σ η αθλήτρια) στεναχωρημένη και κλαμένη. Στη συνέχεια όλη την ημέρα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τους γονείς της αλλά δεν το σήκωναν. Κάποια στιγμή σήκωσε το τηλέφωνο η μητέρα, η οποία μου είπε: «ένα χρόνο σεξουαλική επαφή ρε αλήτη» και μου το έκλεισε. Τον πατέρα της πέτυχα έξω από ένα μαγαζί και του είπα να του μιλήσω και αυτός μου απάντησε: «θα τα πούμε στον εισαγγελέα». Πήγα στο Άγιο Όρος έμεινα δύο μήνες περίπου και εξομολογήθηκα. Από το 2017 έχω διαγραφεί εντελώς από την ομοσπονδία. Δεν εργάζομαι ως προπονητής».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News