Γάτα-νοσοκόμα φροντίζει άρρωστα ζώα σε καταφύγιο

15 Απριλίου, 20154:04 ΜΜ
More videos

Η γάτα αυτή δίνει μαθήματα αγάπης. Το όνομά της είναι Radamenes και βρίσκεται σε καταφύγιο ζώων στην Πολωνία.

Η πανέμορφη μαύρη γατούλα, σώθηκε από τους γιατρούς στο καταφύγιο, αφού έπασχε από αναπνευστικό πρόβλημα. Η ευγνωμοσύνη της όμως είναι τέτοια που δεν θα πιστέψετε τι κάνει!

Όταν οι γιατροί φέρνουν κάποιο τραυματισμένο ζώο, εκείνη κάθεται δίπλα του και το προσέχει. Τα κρατάει ζεστά και τους κρατά παρέα! Όταν μάλιστα πρόκειται για άρρωστες γάτες και γάτους, δεν διστάζει ακόμα και να τα καθαρίσει!

Οι γιατροί στο κέντρο την έχουν ως μασκότ και τη θεωρούν νοσοκόμα πλήρους απασχόλησης!

veterinary-nurse-cat-hugs-shelter-animals-radamenes-bydgoszcz-poland-1 veterinary-nurse-cat-hugs-shelter-animals-radamenes-bydgoszcz-poland-2 veterinary-nurse-cat-hugs-shelter-animals-radamenes-bydgoszcz-poland-4 veterinary-nurse-cat-hugs-shelter-animals-radamenes-bydgoszcz-poland-5 veterinary-nurse-cat-hugs-shelter-animals-radamenes-bydgoszcz-poland-6 veterinary-nurse-cat-hugs-shelter-animals-radamenes-bydgoszcz-poland-7 veterinary-nurse-cat-hugs-shelter-animals-radamenes-bydgoszcz-poland-8 veterinary-nurse-cat-hugs-shelter-animals-radamenes-bydgoszcz-poland-9 veterinary-nurse-cat-hugs-shelter-animals-radamenes-bydgoszcz-poland-10

 

tvnmeteo.tvn24.pl

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News